Öppet hus 20 och 22 maj
Öppet hus 20 och 22 maj

Bonum Brf Korkeken

1 935 000–4 565 000 kr
Anmäl intresse

Nu har försäljningen startat av våra seniorbostäder i Ekholmen! Bostadsrätter på 2-4 rok för dig som fyllt 55 år. Alla som anmält intresse har fått en digital valblankett via e-post. Sista dag att skicka in din valblankett är 28 maj.

Fakta

Pris 1 935 000– 4 565 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Boarea 53–100 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • kallvatten
 • bredband och IP-telefoni
 • basutbud TV
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer: 

 • hushållsel, som mäts individuellt
 • förbrukning av varmvatten, som mäts individuell
 • kostnad för ev. parkeri

Vad används avgiften till 

4 349–6 982 kr/mån
Våningar 4–5
Lägenheter 58
Status Försäljning pågår
Planering pågår
2023/2024
Säljstart
14 maj 2024
Byggstart
Prel. kv 2 2025
Inredningsval
Prel. kv 4 2025
Upplåtelse
Prel. kv 3 2026
Inflyttningsklart
Prel. kv 1 2027
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt
Artikel

Hellre flytta än att flyttas

Bobo och Cajsa kände sig inte gamla. Det gör de inte nu heller. Men de har hittat en Bonumlägenhet, där de känner att de kan bo kvar länge. Vi ville hellre flytta än att flyttas, säger Bobo Rangmar.

Läs om Bobo och Cajsas flytt

Seniorbostäder i Ekholmen, Linköping

Nu har vi säljstartat Bonum Brf Korkeken! Alla som anmält sitt intresse före den 14 maj har fått ett e-postutskick med länk till bostadsvalsblankett, samt all nödvändig information. 
Sista datum att skicka in din valblankett är tisdag 28 maj (23:59).

Efter sista svarsdatum (28 maj) kommer vi i tur och ordning kontakta alla som skickat in en valblankett. Turordning för att bli kontaktad fastställs utifrån Förturspoäng och därefter utifrån datum för intresseanmälan.

Har du inte fått ett säljutskick via e-post och vill vara med och välja bostad nu, välkommen att kontakta fastgihetsmäklare Therese Somerville på SkandiaMäklarna.

Den 20 och 22 maj bjuder vi in till Öppet hus hos SkandiaMäklarna för att svara på frågor så du kan känna dig trygg inför ditt bostadsköp. Med finns även en representant från Handelsbanken.

 • Måndag 20 maj kl 10-12
 • Onsdag 22 maj kl 14-16

Adress: Djurgårdsgatan 3F, Linköping.
Kom förbi, vi bjuder på fika! Varmt välkommen. 

Om Bonum Brf Korkeken

I Ekholmen planerar vi 58 nya, fina bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna blir 2-4 rum och kök och cirka 53-100 kvm. 

Alla lägenheter har en inglasad balkong och ett varmförråd högst upp i huset med tillgång till hiss.

Här bor du bekvämt och tryggt, i välplanerade bostäder gjorda för ett aktivt och socialt liv. Du har nära till aktiviteter och umgänge, med en härlig innergård, en gemensamhetslokal för möten och fest, samt en övernattningslägenhet för långväga gäster.

I närheten ligger Ekholmens centrum med matbutiker och övrig handel. Det finns goda kommunikationsmöjligheter och service, samt fina grönområden runt husknuten. 

Bonum från 55 år och hela livet

Riksbyggens Bonumkoncept vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. Här kan du bo kvar i många år. Vi har tänkt på alla detaljer. Din lägenhet är utan trösklar och har flera små deltaljer som du kanske inte bryr dig om idag, men kan komma att uppskatta senare i livet.

Här har du nära till aktiviteter, natur och service. Du får en fin, inglasad balkong och tillgång till en innergård där det är lätt att umgås med gamla vänner och nya grannar. Du kan bjuda in till fest i gemensamhetslokalen, som också är en plats för aktiviteter och möten. När du får långväga besök kan du boka den möblerade övernattningslägenheten. 

Bonumvärden

I varje Bonumförening finns en Bonumvärd och medlemmarna har möjlighet att få hjälp med en rad olika praktiska tjänster. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor eller att få fönstren putsade. Det är en slags förstärkt fastighetsskötare och tjänsterna betalas bara när de utnyttjas.

Bonumvärden arrangerar i samråd med de boende även träffar och sociala aktiviteter, för att öka trivseln och gemenskapen.

Kommunikation

Från Bonum Brf Korkeken når du mycket till fots, men vill du nå lite längre kan du ta din cykel, som kan stå skyddad i det uppvärmda cykelrummet.

Ekholmen har goda bussförbindelser med övriga staden. Var tionde minut går bussar in till Linköpings centrum.

Parkering och bilpool

Har du bil så kan du parkera den cirka 100 meter från bostaden i Sankt Kors parkeringshus, där bostadsrättsföreningen har ett antal platser till förfogande. Vid fastigheten finns tre handikappsplatser och vid ena huset finns på- och avstigningsplats vid entrén. Anmälan om parkeringsplats görs i samband med tecknande av ditt förhandsavtal.

Bostadsrättsföreningen är ansluten till en bilpool och har tillgång till en bil som står parkerad i parkeringshuset. Du bokar den enkelt vid behov.

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Ekholmen

Ekholmen var jordbruksmark ända fram till mitten av 1900-talet. Då började en ny stadsdel vxa fram, noggrant utformad med grönområden och parker integrerade i stadsplaneringen. En harmonisk och trivsam miljö för en livsstil i samklang med både natur och stadens bekvämligheter. 

I sydväst gränsar området till Ullstämmaskogens naturreservat med barr- och lövskog, rikt på mossar och svampar. Dit kan du promenera på tio minuter. I naturreservatet ligger även det populära Vidingsjö motionscentrum, och några kilometer åt nordost ligger Landeryds Golfklubb.

Dagliga ärenden kan du enkelt göra i Ekholmens centrum som ligger precis runt hörnet. Där finns bland annat två stora livsmedelsaffärer (ICA Kvantum och Willys), systembolag, optiker, florist, tygaffär, Lindex och apotek. Blir du hungrig finns det en wok & sushi och en pizzeria. 

I anslutning till centrum finns folktandvård, vårdcentral och skomakare. Och var tionde minut går bussar in till Linköpings centrum.

Anmäl intresse till Bonum Brf Korkeken

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Therese Somerville

Therese Somerville

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur
Inredning

Korkeken inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp