Kommande
Kommande

Bonum Brf Stensundet

Anmäl intresse

Nu planerar vi för ett 40-tal trivsamma och bekväma bostadsrätter i mysiga Trosa för dig som fyllt 55 år. Ljusa, fina lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag. Lägenheterna blir 2-4 rum och kök, på 52-116 kvm. Läget kan inte bli bättre med närhet till det mesta i denna härliga hamnstad. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 43
Status Kommande
Visningar

Bomässa 18-19 mars

Välkommen till Nyköping-Oxelösund Bomässa 

När: Den 18-19 mars kl 10-16
Var: Nyköpings Arenor Rosvalla 

Vår mäklare finns på plats och berättar om projektet och svarar på frågor i monter B:89

Planering pågår
2022
Säljstart
Prel. vår 2023
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Prel. höst 2025

Seniorboende i Trosa

Nu planerar vi för cirka 40 nya, fina bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna kommer bli på 2-4 rum och kök på 52-116 kvadratmeter.

Bonum Brf Stensundet ligger cirka en kilometer från centrum och hamnen och har fina grönområden runt husknuten. Här bor du i ett bra läge med fina omgivningar, goda kommunikationer och närliggande busshållplats. Alldeles intill finns vårdcentral, apotek, folktandvård och livsmedelsaffär.

Bo enkelt och tryggt med Bonum

Riksbyggens Bonumkoncept vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. I varje Bonumförening finns en Bonumvärd och medlemmarna har möjlighet att få hjälp med en rad olika praktiska tjänster. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor eller att få fönstren putsade. Det är en slags förstärkt fastighetsskötare och tjänsterna betalas bara när de utnyttjas.

Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskapen. I föreningen finns det också gemensamhetslokal för större middagar eller kalas samt en övernattningslägenhet för dina tillfälliga gäster.

Mysiga Trosa

I närheten ligger Trosa centrum med restauranger, matbutiker och övrig handel. Här bor du bekvämt med goda kommunikationsmöjligheter och service, samt med fina grönområden och hamnen runt husknuten.

Anmäl intresse till Bonum Brf Stensundet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Åse Ringborg
Åse Ringborg
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp