Kommande
Kommande

Bonum Brf Korkeken

Anmäl intresse

Vid Ekholmens centrum, strax söder om Linköpings innerstad, planerar vi att bygga trivsamma och bekväma bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Ljusa, fina lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 58
Status Kommande
Planering pågår
2022
Säljstart
Prel. sommar/höst 2023
Byggstart
Prel. vår 2024
Inflyttningsklart
Prel. vår 2026

Seniorboende i Ekholmen, Linköping

Nu planerar vi för 58 nya, fina bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna är 2-4 rum och kök och cirka 60-101 kvm. I närheten ligger Ekholmens centrum med matbutiker och övrig handel. Här bor du bekvämt med goda kommunikationsmöjligheter och service samt fina grönområden runt husknuten. 

Bo enkelt och tryggt med Bonum

Riksbyggens Bonumkoncept vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. I varje Bonumförening finns en Bonumvärd och medlemmarna har möjlighet att få hjälp med en rad olika praktiska tjänster. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor eller att få fönstren putsade. Det är en slags förstärkt fastighetsskötare och tjänsterna betalas bara när de utnyttjas.

Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskapen. I föreningen finns det också gemensamhetslokal för större middagar eller kalas samt en övernattningslägenhet för dina tillfälliga gäster.

Anmäl intresse till Bonum Brf Korkeken

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Åse Ringborg
Åse Ringborg
Sälj- och marknadsansvarig
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp