Kommande
Kommande

Bonum Brf Polstjärnan

Anmäl intresse

I det nya stadsområdet Tornlyckan i Höganäs planerar vi 35 moderna bostadsrätter 2-4 rum och kök mellan cirka 49-95 kvm för levnadsglada 55-plussare som längtar efter natur, kultur och hav på Kullahalvön.

Fakta

Lägenheter 35
Status Kommande
Visningar

Visningar

Varmt välkommen på markvisning

Söndag 14 juli kl. 13.00 - 14.00
Intill Drömparken nära Robotgatan, Tornlyckan.
Föranmälan krävs, mejla till: sf.hoganas@svenskfast.se

Planering pågår
2023
Säljstart
September 2024
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Prel. kv. 4 2026
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Seniorboende i Höganäs

Ett stycke söder om centrala Höganäs växer det nya bostadsområdet Tornlyckan fram. Här planerar Bonum nya bostäder för dig som nått en mogen ålder och söker ett lite bekvämare liv med promenadavstånd till det mesta och vardagsservice inpå knuten. I Bonum Brf Polstjärnan, som är den starkaste lysande stjärnan, kan du hitta ditt eget åretruntparadis i vackra Höganäs. Här kan du byta gräsklippning och renovering mot ett modernt och hållbart boende i en välplanerad lägenhet med härlig balkong eller uteplats.

Bonum Brf Polstjärnan ligger centralt placerat i Tornlyckan, nära den framtida Drömparken. Ljusa tegelfasader och generösa balkonger ger husen ett stabilt, stadsmässigt uttryck. Innanför väntar en grön, ombonad kvartersgård med odlingsbäddar, växthus och plats för gemenskap i det fria.

Vi planerar 35 moderna bostadsrätter om 2—4 rum och kök mellan cirka 49-95 kvm för dig som fyllt 55 år och har en längtan att bo bekvämt, nära natur, kultur och goda grannar. Bonum Brf Polstjärnan har alla förutsättningar att bli din nya fasta punkt i tillvaron. Här kan du hitta både nya vänner och en trygg och trivsam gemensam innergård och utgångspunkt för dina resor, äventyr och utflykter i livet.

I två vackra tegelhus erbjuder Bonum Brf Polstjärnan bekväma, lättskötta hem som är utformade för att göra din vardag enkel och bekymmersfri. På husen klättrar generösa balkonger som tycks sväva nästan fritt utanpå fasaden. Vare sig du är en inbiten Höganäsbo som vill göra en omstart i ny bostad, eller inflyttande som fallit för småstadens charm och vänlighet så finns här plats att trivas och må bra.

Vi planerar för radhus också

I kv.Himlavalvet planerare vi också bygga 16 stilfulla radhus i två plan i Brf Karlavagnen. Radhusen har flexibel planlösning och har minst en egen privat trädgård. Bostadsrättsradhusen kommer dela kvarter med Bonum Brf Polstjärnan.

Hållbarhetsåtgärder

  • Solceller
  • Miljöbyggnad silver
  • Gröna tak
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Solceller
  • Miljöbyggnad silver
  • Gröna tak
Om vårt hållbarhetsarbete

Om Höganäs

I Höganäs finns allt du önskar för varje sinnesstämning. Den vackra kuststadens närhet till både det lugna och alla äventyr. Den öppna porten till fina naturupplevelser, tumlarsafari, gårdsbutiker, vingårdsbesök, skånsk mattradition eller fine dining blandat med det vackra, öppna landskapet. Lägg där till en nyproducerad lägenhet – som ger dig tid att utforska omgivningarna.

Anmäl intresse till Bonum Brf Polstjärnan

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Richard  Rosvall

Richard Rosvall

Reg Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp