Flytta in direkt
Flytta in direkt

Bonum Brf Förslövsängar

1 145 000–1 995 000 kr
Anmäl intresse

Nu har vi några inflyttningsklara lägenheter kvar till försäljning. 2–3 rum och kök för dig som fyllt 55. I Förslöv utanför Båstad kan du andas in lugnet på landet nära vidsträckta ängar och skog, men även ha nära till affärer, service och kommunikation.

Fakta

Pris 1 145 000– 1 995 000 kr
Rum 2–3 rum och kök
Boarea 38–74 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • kallvatten
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

4 245–6 141 kr/mån
Våningar 4
Lägenheter 45
Status Försäljning pågår
Visningar

Visningar

Nu har vi två fina visningslägenheter, en på två rum och kök och en tre rum och kök. Boka tid med mäklaren som har löpande visningar.

 

Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Seniorboende i Förslöv, Båstad

I Förslöv strax utanför Båstad har vi några inflyttningsklara bostadsrätter på två till fyra rum mellan 38-100 kvm, för dig som fyllt 55 år. Här vill vi skapa ett kvarter där man kan mötas och lära känna varandra.

Bostäderna ramar in en mysig innergård där alla bostäder har balkong vända mot öst, syd eller väst. På innergården finns även en separat byggnad med en gemensamhetslokal med uteplats och en gästlägenhet som de boende kan boka för långväga gäster. 

Bo nära det mesta

På gångavstånd från bostaden hittar du mataffärer, restauranger, bageri, postombud, vårdcentral och skolor. Samtidigt som du bor med närhet till natur och Skåneleden. Med en kort biltur kan du doppa fötterna i havet, promenera på sandstränder och se charmiga hamnar, eller spela en runda på den närliggande golfbanan.

Arkitektur

Husens arkitektoniska kvalitet utmärker sig med omsorgsfullt valda material, vackra proportioner med fint placerade fönster som ger goda utblickar för både stående och sittande person. Husen är utformade med fina solgula balkongräcken och beständiga material. Fasader där bottenvåningar i trä bidrar till trivsel och ett varmt välkomnande. Kvarteret är signerat Liljewall Arkitekter.

Norr om bostäderna finns två parkeringsytor med direkt koppling till Langetoftsvägen samt Vantingevägen. Här har vi förberett med tomma rör för att ge möjlighet till fler laddstolpar för elbilar. För cyklarna finns öppna cykelställ vid entréerna samt två större gemensamma cykelförvaring med tak och låsbar dörr. Vi har även solceller på våra bostäders tak.

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Känn dig hemma i Förslöv

I Förslöv finns det mesta man behöver. Längtar du efter en kulinarisk upplevelse ligger det många närproducerade gårdar av hög kvalitet runt Förslöv. Här kan du uppleva traktens smaker med kött och charkprodukter från gårdarnas egna djur som betar ute året om. En bit härifrån finns även Ebbessons gårdsmejeri där man kan handla deras egenproducerade ostar från gårdens djur. Här finns Bjärefågel, ekologiskt odlade grönsaker, potatis, frukt och annat grönt. Här röks lax, sill och makrill från Bjärebukten. Besök Bjärehalvöns egna musteri eller de lokala ölproducenterna som brygger öl från egenodlad humle.

Kommunikationer

Knappt en kilometer bort från Bonum Brf Förslövsängarna ligger tågstationen där du enkelt tar dig till Ängelholm, Torekov, Båstad och Halmstad med tåg eller buss. Vill du åka längre än så ligger Ängelholm/Helsingborgs flygplats med destinationer som exempelvis Sälen och olika destinationer utomlands.

Anmäl intresse till Bonum Brf Förslövsängar

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Oskar Persson

Oskar Persson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp