Kommande
Kommande

Bonum Brf Polstjärnan

I det nya stadsområdet Tornlyckan i Höganäs planerar vi för 35 moderna bostadsrätter 2-4 rum och kök för levnadsglada aktiva seniorer med havslängtan. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 35
Status Kommande

Nyfiken på Bonum Brf Polstjärnan?

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Seniorbostäder i Höganäs

Ett stycke söder om centrala Höganäs växer det nya bostadsområdet Tornlyckan fram. Här planerar Bonum nya bostäder för dig som nått en mogen ålder och söker ett lite bekvämare liv med promenadavstånd till det mesta och vardagsservice inpå knuten. I Bonum Brf Polstjärnan, som är den starkaste lysande stjärnan, kan du hitta ditt eget åretruntparadis i vackra Höganäs. Här kan du byta gräsklippning och renovering mot ett modernt och hållbart boende i en välplanerad lägenhet med härlig balkong eller uteplats.

Bonum Brf Polstjärnan ligger centralt placerat i Tornlyckan, nära den framtida Drömparken. Ljusa tegelfasader och generösa glasade balkonger ger husen ett stabilt, stadsmässigt uttryck. Innanför väntar en grön, ombonad kvartersgård med odlingsbäddar, växthus och plats för gemenskap i det fria.

Vi planerar 35 moderna bostadsrätter om 2—4 rum och kök för levnadsglada seniorer som fyllt 55 år och har en längtan att bo bekvämt, nära hav, natur och goda grannar. Bonum Brf Polstjärnan har alla förutsättningar att bli din nya fasta punkt i tillvaron. Här kan du hitta både nya vänner och en trygg och trivsam gemensam innergård och utgångspunkt för dina resor, äventyr och utflykter i livet.

I två vackra tegelhus erbjuder Bonum Brf Polstjärnan lägenheter i storlekar om två till fyra rum och kök. Det är bekväma, lättskötta hem som är utformade för att göra din vardag enkel och bekymmersfri. På husen klättrar generösa balkonger som tycks sväva nästan fritt utanpå fasaden. Vare sig du är en inbiten Höganäsbo som vill göra en omstart i ny bostad, eller inflyttande som fallit för småstadens charm och vänlighet så finns här plats att trivas och må bra.

Vi planerar för radhus också

I kv.Himlavalvet planerare vi också bygga 16 stilfulla radhus i två plan i Brf Karlavagnen. Radhusen har flexibel planlösning och har minst en egen privat trädgård. Bostadsrättsradhusen kommer dela kvarter med Bonum Brf Polstjärnan.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

placeholder

 • Planering pågår

  Augusti 2022
 • Säljstart

  Vår 2024
 • Byggstart

   
 • Inflyttningsklart

  Vår 2026
 • Upplåtelse

   

Om Höganäs

I Höganäs finns allt du önskar för varje sinnesstämning. Den vackra kuststadens närhet till både det lugna och alla äventyr. Den öppna porten till fina naturupplevelser, tumlarsafari, gårdsbutiker, vingårdsbesök, skånsk mattradition eller fine dining blandat med det vackra, öppna landskapet. Lägg där till en nyproducerad lägenhet – som ger dig tid att utforska omgivningarna.

Anmäl intresse till Bonum Brf Polstjärnan

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte
INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till