Bonum Brf Elritsan

Söderköping är en charmig pärla med en helt unik historia. Här planerar vi för bostadsrätter för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Söderköping
 • 41 lägenheter

Bonum Brf Elritsan

Söderköping är en charmig pärla med en helt unik historia. Här planerar vi för bostadsrätter för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Söderköping
 • 41 lägenheter
Planerat

Kontakt

+ Visa fler bilder (6 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om bostadsprojektet

Seniorbostäder i Söderköping

Riksbyggen planerar att bygga bostadsrätter i Bonum Brf Elritsan. Lägenheter för dig som fyllt 55 år. Anmäl intresse redan nu!

Lägenheter med närhet till S:t Anna skärgård

Söderköping är en stad med unik historia omgiven av en levande landsbygd och med vackra S:t Anna skärgård på en dagsutflykts avstånd. Det är svårt att tänka sig en bättre småstad med sina fina torg och vackra natur och bebyggelse, att bo och leva i.

Riksbyggens planerade seniorbostäder i Söderköping har tyvärr försenats av att den tidigare antagna detaljplanen upphävdes. Detta efter överklaganden och beslut i Mark- och miljödomstolen.
Riksbyggen för nu en dialog med Söderköpings kommun gällande lämpliga alternativ för en kommande byggnation av seniorbostäder i en Bonum bostadsrättsförening. Riksbyggen hoppas kunna komma med förnyad information om alternativ plats för genomförande av projektet eftersom intresse och behov av fler bostäder i Söderköping är stort.

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Området

Bostadsrätter nära S:t Annas skärgård

Söderköping är en charmig pärla med en helt unik historia, omgiven av en levande landsbygd och med vackra S:t Anna skärgård på en dagsutflykts avstånd. Söderköping är en småstadsidyll med trånga gränder, kullerstensgator och vackra hus, med rötter ändå tillbaka till 1100-talet. Med närheten till havet, samtidigt som det är nära in till Norrköping och storstaden, har Söderköping något för alla.

Precis intill vackra Brunnsparken och på andra sidan Göta Kanal ligger Ramunderberget. Ett populärt utflyktsmål med sin fina utsikt. Att under en vacker högsommardag strosa längs Göta kanal och kanske äta en god glass på den välkända glassbaren är något att njuta av. Det är svårt att tänka sig en bättre småstad med sina fina torg och vackra natur och bebyggelse, att bo och leva i.

Anmäl intresse till Bonum Brf Elritsan

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster
Upp