Kommande
Kommande

Bonum Brf Realen

Nyproducerade bostadsrätter i småstadsidyllen Strängnäs — för dig som fyllt 55. Snart kommer ett nytt kvarter att växa fram. Bostadsprojektet planeras och vi har påbörjat projektering. Bonum Brf Realen kommer ha ett centralt läge med gångavstånd till allt som Strängnäs stad har att erbjuda. Säljstart är planerad till kvartal 1, 2022. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 45
Status Kommande

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs pressmeddelandet

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Vad tycker du?

Vi skulle vilja ha din hjälp med att utforma Bonum Brf Realen och skulle därför vilja ha dina synpunkter.

Till enkäten

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som att huset inte blivit sålt, arbetslöshet och sjukskrivning.

Vår trygghetsfilosofi

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Seniorbostäder i Strängnäs

Just nu pågår projektering av det nya kvarteret för fullt och vi planerar för en säljstart 2022. Vid säljstarten presenteras visualiseringar av det nya kvarteret, priser och givetvis planlösningar.

I Bonum Brf Realen planerar vi för såväl mindre lägenheter till större bostäder och givetvis också lägenheter för dig som drömmer om att lämna villalivet bakom dig och istället börja njuta av en skönare bekymmersfri tillvaro på ett stadsnära läge. Här kommer du kunna välja mellan två till fyra rum och kök, samtliga med balkong. Här får du ett bekvämt boende på gångavstånd till Mälaren, fina naturområden och centrala Strängnäs.

I föreningen kommer det även finns gemensamhetslokal och vår vision är att skapa en trivsam oas för härligt umgänge. Vi hoppas och tror att lokalen blir en naturlig mötesplats för såväl nya som gamla bekantskaper och även grunden i ett tryggt och levande grannskap. Vi kommer löpande att publicera information om det nya kvarteret. Gör gärna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad på vad som händer.

Strängnäs, en småstadsidyll 

Vid hörnet Regementsgatan/Kung Göstas väg planerar vi för nyproduktion av 45 nya attraktiva och bekväma Bonum bostadsrätter för dig som är 55+.

Här står den boende i centrum. För dig som bosätter dig här ges du möjlighet till ett socialt och bekymmersfritt liv. Strängnäs är en idyll med lång historia och spännande framtid. Bonum Brf Realen är den perfekta utgångpunkten för dig som vill uppleva småstadens alla fördelar.

Bonum – det bekväma boendet

Bonumlägenheterna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge och här kommer vi erbjuda moderna lägenheter med hög miljöprofil. Inne i husen vittnar många små men viktiga detaljer om att Bonum tänker längre. Hållbara och beprövade material används, och de nyproducerade lägenheterna är noga planerade och utförda med tanke på bland annat tillgänglighet.

Föreningen ordnar gemensamma aktiviteter och det finns många möjligheter till social samvaro om man så önskar. Gemensamhetslokalen är möblerad med ett fullutrustat kök. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder. I Bonum bor du i ett välplanerat och centralt hus med närhet till butiker, service och kommunikationer. Riksbyggen finns med och hjälper dig på vägen i köpet av din lägenhet, vid inflyttning och som förvaltare av huset.

Mycket mer än bara en bostad

Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när du tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. Lägenheten ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Vi har gjort tusentals små och stora val för att du ska kunna leva ett bekvämt liv nu och i framtiden.

 • Bra förvaringsutrymmen
 • Rätt placerade fönster för optimalt naturligt ljus
 • Badrumsplanering som minskar risken för fallolyckor
 • Inga trösklar i lägenheten
 • Bättre ljudisolering än vad standarden kräver
 • Övernattningslägenhet bokningsbar för långväga gäster
 • Möblerad gemensamhetslokal med hörslinga
 • Tunga dörrar har automatiskt dörröppnare
 • Elektriska dörrklockor - möjligt att koppla på fler ljud- eller ljuskällor
 • Alltid balkong, uteplats eller takterrass
 • Hiss ger nivåfri tillgång till alla husets utrymmen
 • Förråd till varje lägenhet

Välkommen till en bekvämare verklighet.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Seniorboende i en småstadsidyll

Strängnäs, en småstadsidyll 

Strängnäs är en pärla vid Mälaren som har mycket att bjuda på. Här finns kultur och historiska miljöer, Visholmen med strandbad, minigolf-, boule- och tennisbana samt central båt- och gästhamn med ett flertal restauranger och ett fint promenadstråk längs med vattnet till det gamla regementet. I centrala Strängnäs hittar du allt du önskar vad gäller service, mataffärer, restauranger och shopping. Och ska du bege dig längre bort, har du bra kommunikationer i närheten med buss, tåg och E20.

Strängnäs har ett dynamiskt driv framåt, med en blommande entreprenörsanda, väl utvecklad service och ett levande kulturliv.

De mest kända besöksmålen i kommunen är Gripsholms slott i Mariefred och Domkyrkan i Strängnäs. Invånarantalet har ökat stadigt och Strängnäs är en framtidsinriktad stad med småstadscharm, historia och naturupplevelser i kombination med ett vattennära läge vid Mälaren!

 

Anmäl intresse till Bonum Brf Realen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Såhär går köpet till