Kommande
Kommande

Bonum Brf Realen

Snart kommer ett nytt kvarter att växa fram för dig som fyllt 55 år. Med Bonum Brf Realen vill vi skapa ett bekvämt boende i ett stadsnära läge. Projektering av det nya kvarteret pågår och vi planerar för en säljstart under år 2022. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 43
Status Kommande

Vad tycker du?

Vi skulle vilja ha din hjälp med att utforma Bonum Brf Realen och skulle därför vilja ha dina synpunkter.

Till enkäten

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Seniorbostäder i Strängnäs — en småstadsidyll 

Just nu pågår projektering av det nya kvarteret för fullt och vi planerar för en säljstart under år 2022. Vid säljstarten presenteras visualiseringar av det nya kvarteret, priser och givetvis planlösningar.

Vid hörnet Regementsgatan/Kung Göstas väg planerar Bonum att bygga ljusa och bekväma bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Här kommer du kunna bo med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong.

Strängnäs är en idyll med lång historia och spännande framtid. Bonum Brf Realen är den perfekta utgångpunkten för dig som vill uppleva småstadens alla fördelar.

Här planerar vi för bra planerade tvåor, treor, fyror och rymliga lägenheter för dig som drömmer om att lämna villalivet bakom dig och istället börja njuta av en skönare bekymmersfri tillvaro med ett stadsnära läge med gångavstånd till Mälaren, fina naturområden och centrala Strängnäs.

I föreningen kommer det finns gemensamhetslokal och möjlighet till övernattning för långväga gäster. Vår vision är att skapa en trivsam oas för härligt umgänge. Vi hoppas och tror att lokalen blir en naturlig mötesplats för såväl nya som gamla bekantskaper och även grunden i ett tryggt och levande grannskap.

Vi kommer löpande att publicera information om det nya kvarteret. Gör gärna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad på vad som händer.

Bonum – det bekväma boendet

Bonumlägenheterna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge och här kommer vi erbjuda moderna lägenheter med hög miljöprofil. Inne i husen vittnar många små men viktiga detaljer om att Bonum tänker längre. Hållbara och beprövade material används, och de nyproducerade lägenheterna är noga planerade och utförda med tanke på bland annat tillgänglighet.

Föreningen ordnar gemensamma aktiviteter och det finns många möjligheter till social samvaro om man så önskar. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen  Bonumvärd.

Det här är Bonum

Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder. I Bonum bor du i ett välplanerat och centralt hus med närhet till butiker, service och kommunikationer. Riksbyggen finns med och hjälper dig på vägen i köpet av din lägenhet, vid inflyttning och som förvaltare av huset.

Mycket mer än bara en bostad

Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när du tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. Lägenheten ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Vi har gjort tusentals små och stora val för att du ska kunna leva ett bekvämt liv nu och i framtiden.

 • Bra förvaringsutrymmen
 • Rätt placerade fönster för optimalt naturligt ljus
 • Badrumsplanering som minskar risken för fallolyckor
 • Inga trösklar i lägenheten
 • Bättre ljudisolering än vad standarden kräver
 • Övernattningslägenhet bokningsbar för långväga gäster
 • Möblerad gemensamhetslokal med hörslinga
 • Tunga dörrar har automatiskt dörröppnare
 • Elektriska dörrklockor - möjligt att koppla på fler ljud- eller ljuskällor
 • Alltid balkong, uteplats eller takterrass
 • Hiss ger nivåfri tillgång till alla husets utrymmen
 • Förråd till varje lägenhet

Välkommen till en bekvämare verklighet.

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Riksbyggens inredningsportal

Här hittar du ett inspirationsverktyg för att se de inredningsval vi erbjuder i Bonum Brf Realen. Testa dig fram för kök och badrum. Vi hoppas att du ska hitta din favoritstil och sedan välja ut de detaljer som passar just dig!

Besök inredningsportalen

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Prel. 2022
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Seniorboende i en småstadsidyll

Strängnäs, en småstadsidyll 

Strängnäs är en pärla vid Mälaren som har mycket att bjuda på. Här finns kultur och historiska miljöer, Visholmen med strandbad, minigolf-, boule- och tennisbana samt central båt- och gästhamn med ett flertal restauranger och ett fint promenadstråk längs med vattnet till det gamla regementet. I centrala Strängnäs hittar du allt du önskar vad gäller service, mataffärer, restauranger och shopping. Och ska du bege dig längre bort, har du bra kommunikationer i närheten med buss, tåg och E20.

Strängnäs har ett dynamiskt driv framåt, med en blommande entreprenörsanda, väl utvecklad service och ett levande kulturliv.

De mest kända besöksmålen i kommunen är Gripsholms slott i Mariefred och Domkyrkan i Strängnäs. Invånarantalet har ökat stadigt och Strängnäs är en framtidsinriktad stad med småstadscharm, historia och naturupplevelser i kombination med ett vattennära läge vid Mälaren!

 

Anmäl intresse till Bonum Brf Realen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till