Försäljning pågår
Försäljning pågår

Bonum Brf Boulogner

1 650 000–4 850 000 kr
Anmäl intresse

Försäljning pågår av våra nyproducerade bostadsrätter i Skövde. 2-4 rum och kök med grönskande utsikt intill Boulognerskogen och med centrum runt hörnet. Bekvämt boende för dig som fyllt 55 år.

Fakta

Pris 1 650 000– 4 850 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Boarea 47–105 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • fiber enligt bostadsrättsföreningen vald leverantör (bredband, grundutbud TV, telefoni fast avgift)
 • förbrukning av kall- och varmvatten (mäts individuellt)
 • förbrukning av hushållsel (mäts individuellt)

Totala kostnad för dessa driftkostnader ligger på mellan 700-1 400 kr/mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Vad används avgiften till

4 066–7 568 kr/mån
Våningar 7–8
Lägenheter 61
Status Försäljning pågår
Visningar

Visningar

Onsdag 29 maj kl. 16:00-17:00

Varmt välkommen till vår visningslägenhet på Henriksbergsgatan 17B, Skövde. Anmäl dig till mäklaren Anders Ahlm på tel: 070-858 03 17.

Onsdag 5 juni kl. 16:00-17:00

Varmt välkommen till vår visningslägenhet på Henriksbergsgatan 17B, Skövde. Anmäl dig till mäklaren Anders Ahlm på tel: 070-858 03 17.

Onsdag 12 juni kl. 16:00-17:00

Välkommen på visning på Henriksbergsgatan. Anmäl dig till mäklaren Anders Ahlm på tel 070-858 03 17 om du vill komma och titta på vår fina visningslägenhet.

Planering pågår
2018
Säljstart
September 2021
Byggstart
Mars 2022
Inredningsval
April 2023
Upplåtelse
Kvartal 1, 2024
Inflyttningsklart
September 2024
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Bostadsrätter för 55+ i Skövde

Försäljningen pågår och idag har vi tvåor och några fyror kvar. Hör av dig angående den specifika lägenhet som du önskar, innan någon annan hinner före. Du kan följa försäljningen via prislistan längre ned på sidan eller via funktionen ”Bostadsväljare” där du ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda. I vår säljbroschyr hittar du all fakta och planlösningar. Låt dig inspireras och hitta din favoritlägenhet.

Bostadsrätter vid Boulogner i Skövde

Granne med Boulognerparken i Skövde planerar Bonum att bygga 61 ljusa och bekväma bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. I bostadsrättsföreningen finns förutom den trevliga gemensamma innergården även en samlingslokal att hyra för kalas och en separat övernattningslägenhet för långväga gäster. 

Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö.

Föreningen består av 61 ljusa lägenheter om två till fyra rum och kök. Alla med inglasad balkong eller uteplats, som i sin tur vetter mot söder eller väster. Det ger dig möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll. För att under lätta din vardag kommer det att finnas möjlighet att hyra garage, parkeringsplatser och elbilsplatser i anslutning till huset.

Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats.

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Skövde – en växande stad

Skövde är en storstad i mindre format som visar sin bästa sida året om. Oavsett väder är det enkelt att leva ett aktivt liv. På vintern lockar Billingen Friluftsområde med längdskidor och utförsåkning. Under vår, sommar och höst kan man ta ett dopp i utomhuspoolen eller vandra med en fantastisk utsikt över staden. I city, omgivet av äldre byggnader, ligger Hertig Johans Torg. Här finns allt från kaféer, restauranger och shopping. Alldeles intill ligger Commerce, Skaraborgs största köpcentrum. Där inne finns 50 butiker med välkända klädkedjor, Systembolag, apotek och en välsorterad bokhandel. På Commerce anordnas det regelbundet evenemang, allt från Stand-up Comedy till tjejkvällar.

För den kulturellt nyfikna har Skövdes Kulturhus flera evenemang under året. Allt från föreläsningar till konserter och utställningar. Dessutom ligger stadsbiblioteket, stadsteatern, en biograf och restaurang under ett och samma tak. På andra sidan gatan av kulturhuset ligger Centralstationen, som är en knytpunkt i landets järnvägsnät. Det gör att en helg i Stockholm eller Göteborg inte är mer än några timmar bort.

Anmäl intresse till Bonum Brf Boulogner

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Anders Ahlm

Anders Ahlm

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Elin Edlander

Elin Edlander

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp