Försäljning pågår
Försäljning pågår

Bonum Brf Boulevarden

3 925 000–11 220 000 kr
Anmäl intresse

Nu växer detta 55+ boende fram längs det levande stråket Boulevarden i Täby Park. Unikt för Brf Boulevarden är att det är en obelånad/skuldfri bostadsrättsförening som står färdig 2025. Boka din bostad med reservationsavtal idag. Se bostädernas priser och planlösningar i bostadsväljaren längre ner på denna sida.

Fakta

Pris 3 925 000– 11 220 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Boarea 59–115 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

1 308–2 392 kr/mån
Våningar 6–8
Lägenheter 55
Status Kommande
Visningar

Visningar

Onsdag 4 oktober kl. 13:00-15:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Vintergaloppsgatan 9 i Täby Park. Det går även bra att boka privat visning.

Onsdag 18 oktober kl. 13:00-15:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Vintergaloppsgatan 9 i Täby Park. Det går även bra att boka privat visning.

Planering pågår
Byggstart
Augusti 2022
Säljstart
November 2022
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Kvartal 2 2025

Seniorboende i Täby Park

Brf Boulevarden är vår fjärde etapp i Täby Park. Ett kvarter med strålande läge, uttrycksfull gestaltning och bostäder med genomtänkta lösningar som underlättar vardagen.

Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppna planlösningar och fönster i olika väderstreck. Hitta ditt drömboende bland 2–4:or med unika kvaliteter. Vad passar dig? Kanske en 2:a högst upp i huset med strålande västerläge. En 3:a med egen uteplats mot den grönskande innergården där du kan släppa ut katten och ta en kaffe i solen. Eller varför inte en 4:a med strålande hörnläge och magnifik terrass?

Som boende i Bonums lägenheter har du tillgång till en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet. Huset kommer dessutom att ha en härlig grön och prunkande innergård med soliga mötesplatser.

Skuldfri/obelånad bostadsrättsförening - vad innebär det?

En bostadsrättsförening har vanligtvis ett lån eller flera lån vilket innebär kostnader i form av räntor och amortering. Detta är en av faktorerna som avgör nivån på månadsavgiften i en bostadsrättsförening. I Bonum Brf Boulevarden har vi tagit bort lånet och lagt det på insatserna i stället, vilket innebär att föreningen blir skuldfri. Det innebär att det blir en betydligt lägre månadsavgift till föreningen för varje lägenhet.

Vilket våningsplan är du?

Vi vill att du ska hitta en bostad som faller dig helt i smaken. Och eftersom smaken är olika har vi valt att inreda lägenheterna på varje våningsplan i olika stilar.

Istället för att du ska behöva ta en massa beslut om kakelplattor, luckor, bänkskivor och knoppar så har vi inrett de olika våningsplanen med inredningsstilarna Harmoni vit, Harmoni grå och Natur. Stilrent och genomtänkt, redan från början. Bland bilderna och i säljbroschyren ser du vilken inredningsstil det är på de olika våningsplanen.

Bonumvärden förenklar och förgyller vardagen 

I våra Bonumföreningar finns det alltid en Bonumvärd som hjälper till när det behövs. Vänd dig till din Bonumvärd om du till exempel vill ha hjälp med att hänga upp nya gardiner, sätta upp en hylla på väggen eller vattna blommor när du är bortrest. Bonumvärden kan också ordna allt från matlagningskurser till bouleturneringar för de som vill. Allt för att förgylla vardagen och stärka grannsämjan.

Bo granne med allt och lite till

Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar.

Bussen går precis utanför porten och Roslagsbanas station Täby Park är cirka 700 meter från Bonum Boulevarden. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 200 butiker, restauranger och caféer. Och en biograf med fem salonger.

På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv – året om.

Täby Park växer fram – i full galopp

Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med att omvandla Stockholms gamla galoppfält till den nya stadsdelen Täby Park. Det blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd.

 

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Täby Park - en ny modern stadsdel

Täby Park blir namnet på det trivsamma bostadsområdet med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med att utveckla Täby Park till en karaktärsfull stadsdel med parker, storstads­kvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. Med andra ord ska det bli en socialt hållbar stadsdel.

Anmäl intresse till Bonum Brf Boulevarden

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Maria Björkstrand

Maria Björkstrand

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp