Kommande
Kommande

Bonum Brf Trädgårdslunden

Anmäl intresse

Mitt i den vackra och lummiga villabebyggelsen i Nockeby nära Olovslunds station planerar vi bekväma bostadsrätter för dig över 55 år.

Fakta

Rum 2–4 rum och kök
Boarea 60–108 kvm
Våningar 2
Lägenheter 19
Status Kommande
Planering pågår
Byggstart
2023
Säljstart
Prel. aug/sept 2024
Upplåtelse
Q1 2025
Inflyttningsklart
Prel. sommaren 2025
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Seniorboende i Bromma, Stockholm

Drömmer du om att köpa lägenhet i den vackra och lummiga villabebyggelsen i Nockeby, nära Olovslunds station, är du välkommen till Bonum Brf Trädgårdslunden. Här planerar vi för 19 bekväma bostadsrätter om två till fyra rum och kök för dig över 55 år.

De moderna lägenheterna om 65—108 kvadratmeter kommer alla att ha en öppen planlösning med generös takhöjd och en egen balkong eller uteplats.

I en nyproducerad lägenhet är du den första som flyttar in och behöver inte tänka på att tapetsera och renovera. Du kan i stället ägna dig åt det du tycker bäst om att göra.

Bor du här kommer du att ha tillgång till en grönskande gård med både odlingsyta, växthus och gemensamhetslokal. I föreningen kommer det dessutom att finnas ett möblerat övernattningsrum för gäster som behöver stanna över natten.

Under lägenheterna kommer det att byggas ett bekvämt och tryggt garage med cykelrum och förråd.

Närhet till både service och natur

Med det perfekta läget intill Olovslunds station är det enkelt att ta sig till både Alvik och Nockeby Torg. Brommaplan ligger inom bekvämt cykelavstånd. Vid Nockeby torg hittar du det mesta du behöver i vardagen. Där finns mataffär, apotek och mysiga små restauranger. I grannhuset finns ett mycket populärt bageri med ett stort utbud av glutenfria produkter. Vill du hellre slå dig ner och njuta av en kopp nybryggt kaffe och något gott bakverk ligger Nockeby Bageri ett stenkast därifrån.  

Brommaplan ligger bara 1,5 km bort och där finns ett större utbud med mataffär, restauranger, vårdcentral och tunnelbana.

Om du vill komma ut i naturen finns det grönområden alldeles runt knuten. Närliggande grönområden är Nockebyskogen, Sångarlunden, Olovslundsparken och Tunadalen.

Är du intresserad av att köpa lägenhet i Bromma, i närheten av Stockholm, är du välkommen med din intresseanmälan redan i dag!

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Lummigt och familjärt

Här i Nockeby nära Olovslunds station bor du nära natur, parker och skolor samtidigt som det finns gott om butiker och service. Ett lummigt område med en blandning av villor, lägenheter, radhus med mera. Du har endast några minuters promenad till Nockebybanan som enkelt tar dig till bland annat Alvik där tunnelbanan går varannan minut i rusningstrafik in till Stockholm city.

Anmäl intresse till Bonum Brf Trädgårdslunden

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Veronica Persson Merlenius

Veronica Persson Merlenius

Sälj- och Marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp