Kommande
Kommande

Bonum Brf Trädgårdslunden

Anmäl intresse

Mitt i den vackra och lummiga villabebyggelsen i Nockeby nära Olovslunds station planerar vi för bekväma bostadsrätter för dig över 55 år.

Fakta

Lägenheter 19
Status Kommande
Planering pågår
Byggstart
prel. 2023
Säljstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Seniorboende i Bromma, Stockholm

Drömmer du om att köpa lägenhet i den vackra och lummiga villabebyggelsen i Nockeby, nära Olovslunds station, är du välkommen till Bonum Brf Trädgårdslunden. Här planerar vi för 19 bekväma bostadsrätter om två till fyra rum och kök för dig över 55 år.

De moderna lägenheterna om 65—108 kvadratmeter kommer alla att ha en öppen planlösning med generös takhöjd och en egen balkong eller uteplats.

I en nyproducerad lägenhet är du den första som flyttar in och behöver inte tänka på att tapetsera och renovera. Du kan i stället ägna dig åt det du tycker bäst om att göra.

Bor du här kommer du att ha tillgång till en grönskande gård med både odlingsyta, växthus och gemensamhetslokal. I föreningen kommer det dessutom att finnas ett möblerat övernattningsrum för gäster som behöver stanna över natten.

Under lägenheterna kommer det att byggas ett bekvämt och tryggt garage med cykelrum och förråd.

Närhet till både service och natur

Med det perfekta läget intill Olovslunds station är det enkelt att ta sig till både Alvik och Nockeby Torg. Brommaplan ligger inom bekvämt cykelavstånd. Vid Nockeby torg hittar du det mesta du behöver i vardagen. Där finns mataffär, apotek och mysiga små restauranger. I grannhuset finns ett mycket populärt bageri med ett stort utbud av glutenfria produkter. Vill du hellre slå dig ner och njuta av en kopp nybryggt kaffe och något gott bakverk ligger Nockeby Bageri ett stenkast därifrån.  

Brommaplan ligger bara 1,5 km bort och där finns ett större utbud med mataffär, restauranger, vårdcentral och tunnelbana.

Om du vill komma ut i naturen finns det grönområden alldeles runt knuten. Närliggande grönområden är Nockebyskogen, Sångarlunden, Olovslundsparken och Tunadalen.

Är du intresserad av att köpa lägenhet i Bromma, i närheten av Stockholm, är du välkommen med din intresseanmälan redan i dag!

Detta händer på byggarbetsplatsen

Vi har fått startbesked från kommunen, men väntar på bygglov för själva etableringen/byggbodar. Så snart detta är klart kommer vi att kunna påbörja markarbeten.

Du som anmält intresse för Bonum Brf Trädgårdslunden kommer att få information via mail när vi kan presentera planlösningar och mer information om lägenheterna. Det räknar vi med att kunna göra under oktober.

Lummigt och familjärt

Här i Nockeby nära Olovslunds station bor du nära natur, parker och skolor samtidigt som det finns gott om butiker och service. Ett lummigt område med en blandning av villor, lägenheter, radhus med mera. Du har endast några minuters promenad till Nockebybanan som enkelt tar dig till bland annat Alvik där tunnelbanan går varannan minut i rusningstrafik in till Stockholm city.

Anmäl intresse till Bonum Brf Trädgårdslunden

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Veronica Persson Merlenius

Veronica Persson Merlenius

Sälj- och Marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp