Försäljning pågår
Försäljning pågår

Bonum Brf Havslängtan

1 995 000–6 015 000 kr
Anmäl intresse

Bo ett vågstänk från havet i Norrtälje Hamn. Här bygger vi bostadsrätter för dig som fyllt 55. Bo bekvämt med egen uteplats eller balkong mot den grönskande innergården.

Fakta

Pris 1 995 000– 6 015 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Boarea 47–98 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • TV och bredband
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

4 495–7 837 kr/mån
Våningar 4–6
Lägenheter 48
Status Försäljning pågår

Avgiftsrabatt i 3 år!

Köper du en bostadsrätt i Bonum Brf Havslängtan får du tre års avgiftsrabatt.

Visningar

Visningar

Onsdag 5 juni kl. 14:00-15:00

Kommande visningar i visningslägenheten krävs det anmälan till Mäklare Maria Alex 070-5405080, ni träffas vid Gula grinden på Östra Rögårdsgatan 17 och går in tillsammans. Det är för allas säkerhet.

Tisdag 18 juni kl. 16:00-17:00

Kommande visningar i visningslägenheten krävs det anmälan till Mäklare Maria Alex 070-5405080, ni träffas vid Gula grinden på Östra Rögårdsgatan 17 och går in tillsammans. Det är för allas säkerhet.

Planering pågår
Byggstart
Mars 2022
Säljstart
Visningsbostad
Upplåtelse
Januari 2024
Inflyttningsklart
Sommar 2024
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Seniorboende i Norrtälje hamn

På strålande läge i Norrtälje Hamn växer vårt nya kvarter fram med hem som sätter blå kant på tillvaron. Ett tryggt och hemtrevligt boende med sammanlagt 48 ljusa lägenheter. Bostäderna är genomtänkta i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras.

Hitta ditt drömboende bland välplanerade tvåor och treor om 47—78 kvm med en balkong mot den fina innergården och en liten eller fransk balkong mot gatan samt rymliga fyror på 98 kvm. I Bonum Brf Havslängtan bor du nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Det är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum — en självklar mötesplats i Norrtälje.

Kvarter med karaktär

Husen i kvarteret har ett varierat uttryck i färg, form, materialval, våningsantal och karaktär. Välvda portiker bjuder in till den grönskande och soliga innergården med växthus, cykelverkstad och lekplats. Gården har ett lugnt och skyddat läge och smyckas med konstnärliga inslag. Till huset hör även en samlingslokal med kök, bastu och loungerum där framtidens middagar och bokklubbar kan ta plats. Har du gäster på långväga besök får de självklart låna kvarterets övernattningslägenhet med uteplats mot gården.

Harmonisk inredning

Vi har valt att inreda ditt nya hem med vårt inredningskoncept Harmoni. Det är ett stilrent koncept som håller över tid. Med ett mindre urval av detaljer får du möjlighet att sätta din egen prägel på hemmet. Du kan lugnt kombinera de olika alternativen inom stilen — alla val passar bra tillsammans. Känner du att ett kök med träkänsla, en ramlucka eller en färgad lucka känns mer intressant? Då kanske någon av våra tillvalsstilar faller dig bättre i smaken.

Att tänka hållbart är naturligt för oss

I kvarteret tar vi tillvara på naturens egna ekosystemtjänster och skapar nya. Vi ser framför oss hållbara lösningar som till exempel paneler med solceller, gröna tak, fågelholkar, humlebon och grönskande miljöer där insekter pollinerar, naturen blommar och människor trivs. Dessutom uppmuntrar vi till en hållbar livsstil genom att erbjuda bilpool, utlåning av lådcykel, samt ett återvinningsrum. Det ska vara enkelt och roligt att värna om miljön!

Ett gott liv — i och mellan husen

Som samhällsutvecklare bygger vi mer än bara bostäder. Vi utvecklar nya stadsdelar med människan i centrum och arbetar för ett gott liv — både i och mellan husen. På så sätt utvecklar vi socialt hållbara stadsdelar där människor vill bo, år ut och år in. Nu är vi stolta över att vara med i utvecklingen av Norrtälje Hamn, en marin stadsdel med närmare 2 000 bostäder.

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Med havet som granne

Hitta ditt drömboende bland välplanerade tvåor och treor om 47-78 kvm med balkong mot den fina innergården och liten balkong eller fransk balkong mot gatan samt rymliga fyror med härligt gavelläge i hörnet av Sjöfartsgatan och Östra Rögårdsgatan.

I Bonum Brf Havslängtan bor du nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Det är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum – en självklar mötesplats i Norrtälje.

Anmäl intresse till Bonum Brf Havslängtan

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Maria Alex

Maria Alex

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur
Inredning

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Se vad som passar dig i inredningsportalen

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp