Kommande
Kommande

Bonum Brf Solblomman

Anmäl intresse

Centralt i Vellinge bygger vi 43 moderna bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Vackra bostäder i attraktiv omgivning med plats för många goda stunder.

Fakta

Lägenheter 43
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Höst 2024
Byggstart
2025
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart
2026
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Seniorboende i Vellinge

I Bonum Brf Solblomman skapar vi nya bostäder för dig som vill bo och leva i trivsamma Vellinge. På centralt läge med närhet till både natur, service och aktiviteter erbjuder vi ett lugnt, bekvämt och stimuleran­de boende. Här kan du finna din nya utgångspunkt i livet, lättskött och bekymmersfritt, med plats för många goda stunder.

Där Ängavägen möter Norrevångsgatan planerar vi 43 ljusa, välplanerade bostadsrätter om två till fem rum och kök. För dig som fyllt 55 år och söker ett nytt hem i attraktiva Vellinge. Här kan du hitta hem till ett nytt, bekvämt boende med i stort sett allt du behöver på nära håll.

Restauranger, livsmedelsbutiker, frisör, klädaffär, simhall, gym och vårdcentral. Allt finns inom bekvämt gångavstånd. Men med bara några tramptag på cykel eller en kort tur med bilen utvidgas närområdet till att erbjuda både grönskande landskap, vita sandstränder och blå hav. Alla ingredienser som krävs för att din vardagspalett ska bli både färgsprakande och harmonisk.

Ljusa och välplanerade lägenheter för dig som fyllt 55

Bonum Brf Solblomman är ritad av arkitektbyrån Krook & Tjäder som har skapat hus och bostäder med ett stilfullt och tidlöst formspråk som kommer att pryda sin centrala plats i Vellinge. Lägenheterna är modernt och funktionellt utrustade för en bekväm vardag och med Bo­nums koncept är här lätt att fånga det goda i livet. I ditt boende ingår bland annat en gård med växthus, gemensamhetslokal, gästrum och tillgång till personlig service från din Bonumvärd. För att du ska kunna välja bort att vara bilägare bjuder vi på medlemskap i områdets bilpool.

I Bonum Brf Solblomman erbjuder vi rymliga, luftiga bostäder i storlekar som varierar mellan två till fem rum och kök. Alla lägenheter får generös balkong eller uteplats och flertalet är dessutom utrustade med en unik inglasad vinterträdgård i bostaden, som förlänger utesäsongen och låter grönskan komma inomhus. Överst i kvarteret tronar fyra representativa vindsvåningar med söderterrasser och pergola under bar himmel.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Grön innergård
  • Odlingsmöjligheter
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Grön innergård
  • Odlingsmöjligheter
Om vårt hållbarhetsarbete

Centralt i Vellinge

Bostadsrätter i centrala Vellinge där du har närhet till det mesta. Utanför dörren hittar du butiker, restauranger, caféer och service så som apotek och folktandvård. Föreningen ligger precis intill Vellinge bibliotek och ligger också nära Vanningen Sim- & sporthallen och skolor. Gångavstånd till det mesta och det fungerar också fint med cykel eller bil. Bekvämt och praktisk och ger dig en enkel vardag.

Anmäl intresse till Bonum Brf Solblomman

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Camilla  Lundström

Camilla Lundström

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp