Kommande
Kommande

Bonum Brf Solrosen i Hjärup

Anmäl intresse

I Hjärup Västerstad planerar vi nya, bekväma bostadsrätter för dig som är 55+. Här skapas en helt ny stadsdel med gångavstånd till Hjärup station och den nya gångbron som sammanbinder orten. Här kommer en hållbar och varierad stadsdel växa fram, komplett med bostäder, service och mötesplatser. Nyfiken? Anmäl ditt intresse.

Fakta

Lägenheter 59
Status Kommande
Planering pågår
Sommar 2023
Säljstart
Vår 2025
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Nyproducerade bostadsrätter i Hjärup Västerstad

Vi planerar för 59 nya bekväma bostäder för dig som är 55+ i Hjärup Västerstad. Här växer en helt ny stadsdel fram med gångavstånd till Hjärup station. Det blir en hållbar stadsdel, komplett med bostäder, service och mötesplatser.

Se området där vi ska bygga
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Bostadsrätter i Hjärup Västerstad

Vi planerar för 59 nya bekväma bostäder för dig som är 55+ i Hjärup Västerstad. Här växer en helt ny stadsdel fram med gångavstånd till Hjärup station. Det blir en hållbar stadsdel, komplett med bostäder, service och mötesplatser. Läs mer om Hjärup Västerstad.

Ett underhållsfritt boende 

Vill du byta ut gräsklippningen och underhåll av huset mot en runda på golfbanan eller något annat du hellre lägger din lediga tid på? I våra nybyggda bostadsrätter i Hjärup kan du  få en ny vardag där du kan byta praktiska måsten mot det där du gillar allra bäst.

I Bonum Brf Solrosen i Hjärup kommer det att byggas 59 bostadsrätter för dig som fyllt 55. Alla lägenheterna har balkong eller uteplats. Att Bonums bostäder är noga planerade syns när du tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. Lägenheten ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Vi har gjort tusentals små och stora val för att du ska kunna leva ett bekvämt liv nu och i framtiden.

Välplanerade lägenheter

Lägenheterna blir ljusa med stora fönster och öppna, luftiga planlösningar och alla lägenheter får parkettgolv utan trösklar. Köken kommer vara välutrustade och stilrena. De kaklade badrummen blir välplanerade och har både torktumlare och tvättmaskin. Självklart har alla lägenheter balkong eller en egen uteplats.

I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal för gemensamma aktiviteter och styrelsemöten. Det kommer även att finnas en övernattningslägenhet för uthyrning för övernattande vänner. Självklart finns det hiss i huset.

Anmäl intresse till Bonum Brf Solrosen i Hjärup

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Camilla  Lundström

Camilla Lundström

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende.

Putsa fonster.jpg

Bonumvärdens tjänster

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp