Kommande
Kommande

Bonum Brf Åkarp station

Anmäl intresse

Vid Åkarps nya pågatågsstation planerar vi att bygga bostadsrätter för dig som är redo för nästa spännande äventyr på livets resa. Våra bostäder riktar sig till dig som nått mogen ålder och vill har mer tid och energi över för annat än att sköta hem och trädgård, men samtidigt ställer höga krav på boendekvalitet och möjlighet till sällskapsliv och gemenskap. I Bonum Brf Åkarp Station kan du hitta en ny hållplats att utgå från när du förverkligar dina drömmar och framtidsplaner.

Fakta

Bostäder 70
Status Kommande
Planering pågår
2021
Säljstart
2025
Byggstart
Visningsbostad
Inredningsval
Inflyttningsklart
2027
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Seniorboende i Åkarp

Det händer mycket i Burlöv och Åkarp just nu – och mer är på gång. Ut­byggnaden av södra stambanan mellan Malmö och Lund kommer, när den är klar 2023, att innebära en närmare och bättre koppling mellan kom­munens olika delar och minska pendlingstiden till olika arbetsplatser i regionen. Vid Burlövs centrum byggs ett nytt stationsområde och utveck­lingen av cirka 5 000 nya bostäder i Kronetorpstaden knyter samman Åkarp med handel och service i söder.

Även Åkarp håller på att få ett nytt stationsområde där järnvägsspåren göms under marknivån och delvis täcks av ett 400 meter långt ”lock” som rymmer både ett torg och en grön parkyta. Detta möjliggör också nya passager över spåren som kopplar samman Åkarps båda sidor och skapar ett nytt grönt, tryggt och tillgängligt centrum med möjlighet för handel- och serviceföretag att etablera sig och fler boende att flytta hit och trivas.

Granne med detta nya centrum har Bonum möjlighet att bygga ett bostadskvarter för dig som vill bo med både det nya och det gamla Åkarp utanför fönstret men också med bekväm tillgång till nya upplevelser och äventyr.

Anmäl ditt intresse här på hemsidan så håller vi dig uppdaterad om hur bostadsprojektet fortlöper.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Gemensamhetslokal
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Gemensamhetslokal
Om vårt hållbarhetsarbete

Anmäl intresse till Bonum Brf Åkarp station

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Henrik  Persson

Henrik Persson

Sälj- och Marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp