Kommande
Kommande

Bonum Söndrum Centrum

Anmäl intresse

Nyproducerade seniorbostäder i Halmstad i vackra Söndrum för dig som fyllt 55 år. Här bor du tryggt med ett rikt socialt liv.

Fakta

Lägenheter 17
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Seniorboende i Söndrum i Halmstad

Nu planerar vi Bonum Söndrum Centrum — 15 bekväma bostadsrätter i ett vackert område för dig som fyllt 55 år. Huset byggs i Söndrum centrum med närhet till det du kan tänkas behöva, som gjort för dig som söker ett bekvämt och tryggt liv. Anmäl intresse redan idag!

Nyproducerade lägenheter i Halmstad

Vill du byta ut gräsklippningen till en runda på golfbanan? Eller drömmer du om att köpa en lägenhet i Halmstad nära stad, hav och natur? Då är detta bostadsrättsföreningen för dig. Här finns lägenheter i många olika storlekar. Nu kan du få en alternativ vardag när Bonum kommer till Halmstad.

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

I Söndrums nya Bonumhus kommer det finnas 15 nyproducerade bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Att Bonums bostadsrätter är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum förutom badrummen är tröskelfria. Alla våra större treor och fyror har gäst-wc. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet här.

Balkonger och terrasser

Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. De indragna lägenheterna på övre plan har en terrass. Balkongerna och terrasserna blir din alldeles egna oas!

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I suterrängplan ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

Hållbarhetsåtgärder

Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

Om vårt hållbarhetsarbete

Om Sönderum

I centrala Söndrum i Halmstad bor du med Halmstads stadskärna runt hörnet samtidigt som vinden från havet når din balkong. Bonum Söndrum Centrum ligger precis intill ICA Supermarket och folktandvården, här hittar du god service och trevligt utomhusliv. Ett par kvarter bort går nya Tylösandsvägen som enkelt tar dig till den härligt stora stranden.

En ny populär krog som dykt upp är Grötviks Hamnkrog som ligger ute vid vattnet i Grötvik, endast en kort bilresa bort eller en cykeltur bort. För dig som tycker om att spela golf om dagarna finner du många golfklubbar i närheten av Bonum Söndrum Centrum. Den närmaste är Halmstad Golfklubb och ligger på vägen ut till Tylösand.

Anmäl intresse till Bonum Söndrum Centrum

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Maria Kjellgren

Maria Kjellgren

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp