Kommande
Kommande

Bonum Brf Salmiak

Anmäl intresse

För dig som är sugen på nytt boende planerar vi för seniorboende för dig som fyllt 55 i de anrika godiskvarteren i Gävle där man sedan 1916 tillverkat godis och halstabletter.

Fakta

Lägenheter 60
Status Kommande
Planering pågår
Höst 2022
Säljstart
2025
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Podd

Kvarteret Nybygget - Tryggt boende

Brita och Kenneth Stagmo skulle inte flytta från sin stora villa förrän någon bar ut dem, men nu när de bor i en Bonumlägenhet är livet enkelt och vardagen fylld av gemenskap.

Hör mer om Brita och Kenneths flytt

Seniorboende i Gävle

Vid Gavleån med ett vågstänk från havet bygger vi ett bostadsrätter för dig som fyllt 55. Bo bekvämt med egen uteplats eller balkong mot den grönskande innergården.

En ny  stadsdel, full av liv, växer fram i Gävle nära havet. Här kommer att finnas många naturliga mötesplatser i butiker, saluhall och caféer. Samhällsservice och bostäder gör att området kommer att fyllas av människor dygnets alla timmar. Stadsdelen kommer ligga i framkant när det gäller att tänka hållbart och energieffektivt.

Godisfabriken i Gävle

Godisfabriken i Gävle är det samlingsnamnet för det nya området som anläggs i det före detta industriområdet på norra Brynäs där delar av de gamla industribyggnaderna finns kvar. 

Området formas med gränder som känns både småskaligt och storstadsinfluerat. Här kommer att finnas caféer, restauranger, och butiker. Träd, växtbäddar, planteringar och gröna stråk får stort fokus i hela stadsdelen och det är bilfritt bland husen. Ett inbjudande torg, med bästa läge i kvällssol, sträcker sig ner mot gästhamnen och Gavleån.

Anmäl intresse till Bonum Brf Salmiak

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Sara Stridh

Sara Stridh

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp