För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök

Bonum Brf Munkebäckslund

Lägenheter med spännande och modern arkitektur som på ett smakfullt sätt smälter in i den omgivande bebyggelsen i Munkebäck. För dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ernst Torulfsgatan
 • 66 lägenheter

Bonum Brf Munkebäckslund

Lägenheter med spännande och modern arkitektur som på ett smakfullt sätt smälter in i den omgivande bebyggelsen i Munkebäck. För dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ernst Torulfsgatan
 • 66 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 2 350 000-5 670 000 kr
 • Avgift 3 174-5 676 kr/mån
+ Visa fler bilder (43 st)

Kontakt

Säljare
Margareta Josefsson

Försäljningen är igång!

Det finns fortfarande lägenheter kvar. Längre ner på sidan kan du se vilka lägenheter som är lediga. Kontakta vår säljare så får du veta mer.

Om projektet

Seniorbostäder i Munkebäck, Göteborg

På tomten där Munkebäckgymnasiet tidigare haft sin plats planerar Bonum för 66 nya bostadsrättslägenheter för dig som fyllt 55. Här byggs lägenheter på två till fyra rum och kök i storleken 43–100 kvadratmeter.

Bostadrätter med känsla och närhet till allt

Vid utformningen av husen läggs stor känsla på att skapa en spännande och modern arkitektur som på ett smakfullt sätt smälter in i den omgivande bebyggelsen. I närområdet finns allt för en smidig vardag; livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, gym, restauranger, kommunikationer och detaljhandel. Lägenheterna kommer finnas i varierande storlekar och med balkong eller terrass i soliga lägen. Det har hela tiden varit en målsättning att de nya lägenheterna ska vara en förebild i miljöanpassat byggande och energiprestanda.

Priser på lägenheterna

Priserna på tvåor hamnar i prisintervallet 2 350 000 kronor till 4 370 000 kronor. Storlekarna på dessa blir från 43 kvadratmeter till 69,5 kvadratmeter. För treor är priserna från 3 820 000 kronor till 5 320 000 kronor och storlekar från 78 kvadratmeter till 88 kvadratmeter. Priser för fyror är mellan 5 270 000 kronor till 5 670 000 kronor och dessa blir på runt 100 kvadratmeter. Priserna varierar beror dels på storlek men också på solläge och våningsplan.

 

Läs mer

Bonum – det perfekta konceptet för seniorboende

För dig som har fyllt 55 år är Riksbyggens koncept Bonum perfekt. Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Bostäderna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Vinter 2017
 • Byggstart

  Vår 2018
 • Inredningsval

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inflyttning

  Höst 2020

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

I området finns det mesta

I området finns det mesta. Ett bageri med dagsfärskt hembakat bröd, en frukt- och grönsakshandel och Coop Konsum. Ett apotek, Närhälsan, Synsam, bankomat och godisaffär i närheten. Små mysiga butiker, konditorier, caféer, restauranger och krogar bidrar till en gemytlig och varm stämning. Vid Torpavallens handelsplats finns Utanför dörren har du all handel, service och kommunikationer du behöver. Ett par kilometer bort hittar du Härlanda Tjärns badplats med vandringsleder som ansluter till Delsjön, Vildmarksleden och Skatås. I Skatås kan du bland annat styrketräna på utegym i naturskön miljö. 

Munkebäckstorg är områdets givna knutpunkt när det gäller buss och spårvagn. Buss 17 och spårvagn 1 tar dig till Drottningtorget på en kvart, liksom 5:an till Lisebergs stora entré. Med spår ­ vagn 1 och 5 når du Östra Sjukhuset på bara 5 minuter. Väljer du bil tar det inte mer än en minut att komma ut på E20. 

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Mer fakta

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Köksuppställning enligt ritning från Vedum. Skåp och köksluckor i vit kulör med handtag. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och spishäll. Diskmaskin, kyl och frys. Inbyggd micro och ugn i högskåp. Fönsterbänk av ljus natursten.

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Fönsterbänk av ljus natursten. Garderober, vita.

Golv: Klinker, grå.
Väggar: Kakel, vit.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Badrumsinredning från Vedum. Vägghängd toalettstol. Tvättställ med kommod. Spegelskåp med belysning. Skåp med förvaring. Duschvägg i glas. Tvättmaskin och torktumlare. Handdukstork, krokar, toalettpappershållare och takarmatur.

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Garderober, vita. Hylla och klädstång.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Munkebäckslund

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Margareta Josefsson