Försäljning pågår
Försäljning pågår

Bonum Brf Munkebäckslund

2 350 000–5 670 000 kr

Moderna och vackra bostadsrätter i Munkebäck med attraktivt läge och närhet till service och kommunikationer. Nyproducerade lägenheter för dig som fyllt 55. Kontakta oss om du vill ha en personlig visning. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 2 350 000–5 670 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 43–99,5 kvm
Avgift 3 174–5 676 kr/mån
Våningar 7
Lägenheter 66
Status Försäljning pågår

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Vinter 2017
 • Byggstart

  Vår 2018
 • Inredningsval

  Vår 2019
 • Visningsbostad

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Höst 2020

Om bostadsprojektet

Seniorbostäder i Munkebäck, Göteborg

I Munkebäck bygger vi bostadsrätter för dig som fyllt 55 och som uppskattar ett lättskött och bekvämt boende. Här blir det 66 ljusa och moderna bostadsrätter, alla med generösa fönster, inglasad balkong eller uteplats. Här bor du på bekvämt gångavstånd till Munkebäckstorg och kollektivtrafiken. Planerad inflyttning hösten 2020.

Premiär för visningslägenheten i grannföreningen!

Drömmer du om det bekväma livet och en ny modern lägenhet? Kom till någon av våra visningar. Lägenheten är en 3:a på 88 kvadrat och fullt möblerad.

Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsrätter i Munkebäck

Bonum har planerat sammanlagt 66 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Öppna planlösningar och sköna trägolv utan trösklar. Du får ett bekvämt boende där ljus och rymd är gemensamt för alla lägenheter.

Köken är funktionella och ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum som gör att det är enkelt att umgås. På de inglasade balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Det finns förvaringsutrymmen så du kan organisera vardagens alla saker. Badrummen är helkaklade, väl upplysta och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material är valda med omsorg, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv.

Bostadsrätter med känsla för modern arkitektur

Vid utformningen av husen har stor vikt lagts vid att skapa en spännande och modern arkitektur som på ett smakfullt passar in i den omgivande bebyggelsen. Arkitekterna bakom arbetet är den prisbelönta arkitektbyrån Wingårdhs och landskapsarkitekterna 02Landskap.

Läs mer

Hållbara bostäder för ett hållbart liv

Vi vill att du som flyttar in i Bonum Brf Munkebäckslund ska bo tryggt och hållbart. Därför har vi lagt extra energi på hållbarhetsåtgärder som ska öka värdet för dig och dina grannar. På husen har vi lagt gröna tak med sedumväxter och solceller som försörjer föreningen med el till de fastighetsgemensamma delarna. Vi har även skapat en lummig trädgård med mycket blommor och grönt för allas trevnad. I trädgården finns en vattendam för fåglar och växter. För att skapa en trygg och hållbar social miljö bygger vi gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och pergola med grill samt utegym.

 

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

I Munkebäck finns det mesta

Njut av livet i Munkebäck. Det finns många smultronställen att botanisera bland som hembagerier, restauranger och butiker. I området finns bra service som underlättar din vardag och goda kommunikationer till Göteborg. 

Bagerier och restauranger

Det lilla 1700-tals torpet Kaffestugan Lyckan är ett perfekt fikaställe med trädgårdsservering. I närområdet finns också hantverksbageriet Lilla Sur och caféet Oizo där allt bakas på plats. Här köper du färskt bröd när du vill njuta av en extra god frukost. Ölstugan Tullen poppar upp lite varstans i Göteborgsområdet. I Kålltorp ligger deras minsta och kanske mysigaste restaurang. Här kan du äta vällagad husmanskost i goda vänners lag.

Butiker i närområdet

Vid Torpavallens handelsplats har du all handel och service du behöver. Det finns en frukt- och grönsakshandel, Coop Konsum, Närhälsan, Synsam, bankomat och ett apotek. I närheten ligger den inspirerande second hand butiken Lokalen GBG. Här kan du hitta möbler, inredning och vintage.

Fritid

Listan över alla utomhusaktiviteter i  Munkebäck kan göras lång. Ett par kilometer bort hittar du Härlanda Tjärns vandringsleder som ansluter till Delsjön, Vildmarksleden och Skatås. Vid Delsjön finns det också en fin badplats. Skatås erbjuder utegym i naturskön miljö, frisbeegolf och fina skogsslingor.

Kommunikationer

Munkebäckstorg är områdets givna knutpunkt med både buss och spårvagn. Buss 17 och spårvagn 1 tar dig till Drottningtorget på en kvart, liksom 5:an till Lisebergs stora entré. Med spår ­vagn 1 och 5 når du Östra Sjukhuset på bara 5 minuter. Väljer du bil tar det inte mer än en minut att komma ut på E20.

Mer fakta

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Köksuppställning enligt ritning från Vedum. Skåp och köksluckor i vit kulör med handtag. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och spishäll. Diskmaskin, kyl och frys. Inbyggd micro och ugn i högskåp. Fönsterbänk av ljus natursten.

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Fönsterbänk av ljus natursten. Garderober, vita.

Golv: Klinker, grå.
Väggar: Kakel, vit.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Badrumsinredning från Vedum. Vägghängd toalettstol. Tvättställ med kommod. Spegelskåp med belysning. Skåp med förvaring. Duschvägg i glas. Tvättmaskin och torktumlare. Handdukstork, krokar, toalettpappershållare och takarmatur.

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Garderober, vita. Hylla och klädstång.

Anmäl intresse till Bonum Brf Munkebäckslund

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp