Ledig
Ledig

Objekt 2373 i Bonum Brf Boulogner

Välplanerad fyra om ca 100 kvm på våning 7. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Möjlighet tilll större vardagsrum genom frånvalsvägg. Kök med köksö för socialt umgänge. Generöst sovrum 1 med klädkammare. Sovrum 2 och sovrum 3 med skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett.

Bostadsfakta

Pris 0 kr
Rum 4 rum och kök
Area 100 kvm
Avgift 0 kr/mån
Våning 7 av 8
Status Ledig
Bostadsprojekt Bonum Brf Boulogner

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar då vi är i planeringsfas. Men anmäl intresse redan nu så får du löpande information och framförallt inbjudan till visningar och all information vid säljstarten. Den här sidan kommer byggas på med mer information ju närmare säljstart vi kommer, men insatser och månadsavgift blir klart först till säljstarten. Välkommen att kontakta säljansvarig om du har frågor eller funderingar!

placeholder

 • Planering pågår

  2018
 • Säljstart

  september/oktober 2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Preliminärt våren 2024

Skövde – en växande stad

Skövde är en storstad i mindre format som visar sin bästa sida året om. Oavsett väder är det enkelt att leva ett aktivt liv. På vintern lockar Billingen Friluftsområde med längdskidor och utförsåkning. Under vår, sommar och höst kan man ta ett dopp i utomhuspoolen eller vandra med en fantastisk utsikt över staden. I city, omgivet av äldre byggnader, ligger Hertig Johans Torg. Här finns allt från kaféer, restauranger och shopping. Alldeles intill ligger Commerce, Skaraborgs största köpcentrum. Där inne finns 50 butiker med välkända klädkedjor, Systembolag, apotek och en välsorterad bokhandel. På Commerce anordnas det regelbundet evenemang, allt från Stand-up Comedy till tjejkvällar.

För den kulturellt nyfikna har Skövdes Kulturhus flera evenemang under året. Allt från föreläsningar till konserter och utställningar. Dessutom ligger stadsbiblioteket, stadsteatern, en biograf och restaurang under ett och samma tak. På andra sidan gatan av kulturhuset ligger Centralstationen, som är en knytpunkt i landets järnvägsnät. Det gör att en helg i Stockholm eller Göteborg inte är mer än några timmar bort.

Anmäl intresse till Bonum Brf Boulogner

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Såhär går köpet till
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här