Kommande
Kommande

Bonum Brf Boulogner

Nyproducerade bostadsrätter i Skövde med grönskande utsikt intill Boulognerskogen och med centrum runt hörnet. Bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 0 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 47–105 kvm
Avgift 0 kr/mån
Våningar 7–8
Lägenheter 61
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar då vi är i planeringsfas. Men anmäl intresse redan nu så får du löpande information och framförallt inbjudan till visningar och all information vid säljstarten. Den här sidan kommer byggas på med mer information ju närmare säljstart vi kommer, men insatser och månadsavgift blir klart först till säljstarten. Välkommen att kontakta säljansvarig om du har frågor eller funderingar!

Bostadsrätter i Skövde

Granne med Boulognerparken i Skövde planerar Bonum att bygga 61 ljusa och bekväma bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Välkommen till en bekvämare verklighet i våra nyproducerade bostadsrätter. Säljstart är preliminärt planerad till månadsskiftet september/oktober 2021.

Här bor du med grönskande utsikt, centrum runt hörnet och en bekymmersfri vardag i moderna lägenheter med balkong eller uteplats. Huset byggs intill Boulognerskogen, Skövdes stadspark som sträcker sig från Centralstationen till Norra Ekedal. Parken är uppkallad efter Bois de Boulogne som anlades i Paris 1852. I parken finns lekplats, grönskande promenadstråk, sandstrand och en anlagd sjö.

Föreningen består av 61 ljusa lägenheter om två till fyra rum och kök. Alla med inglasad balkong eller uteplats, som i sin tur vetter mot söder eller väster. Vilket ger dig möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll.

Landskapsarkitekterna har arbetat med växtlighet och stensättningar för att skapa en inramning av gården där man vill vara ofta. Det kommer även finnas tillgänglighet för planteringsbäddar som möjliggör odling i liten skala. Föreningens innergård delas in i en del som vänder sig ut mot omgivningen och en något mer privat del, där man kan umgås med familj och vänner. I mitten av gården kan man umgås kring boulebanan eller gemensamhetslokalen och dess uteplats.

Är du intresserad av att köpa lägenhet i Skövde nära stadsparken, anmäl ditt intresse redan nu och få information hela vägen fram till säljstart.

Nulägesrapport om bostadsprojekt

Bygglovet är klart och vi håller nu på att handla upp entreprenör och bank. Inspireras av bilderna och kika på planlösningarna för att hitta din favorit redan nu, nu finns lägenhetsväljare för att kunna se exakt var respektive lägenhet finns i huset. Nu finns även säljbroschyr och inredningsmagasin så du kan läsa på om allt från vilka inredningsmöjligheter det kommer finnas till arkitektens tankar, byggfakta, hur köpet går till hos Riksbyggen, hållbarhet i projektet och mycket mer. Några veckor innan säljstarten hoppas vi på att kunna presentera ett prisspann så att ni kan förbereda er på bästa sätt. Vi siktar mot en säljstart i månadsskiftet september/oktober 2021 och det är först då ni får samtliga insatser och avgifter för lägenheterna. Anmäl intresse till Bonum Brf Boulogner och få nyhetsbrev med aktuell information om vad som händer och när det är dags för säljstart. Det är vid säljstarten sen som du anger vilka lägenheter du är intresserad av och tar nästa aktiva steg för att vara med i den första säljstarten, vid säljstarten kommer det vara gott om tid att skicka in sina val innan köbearbetning påbörjas efter ett givet stoppdatum, ca 2 veckor kommer ni ha på er.

Riksbyggen Förtur

Som medlem i Riksbyggen Förtur kan du se och välja nyproducerade bostäder i bostads- och äganderätt samt hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Anmäl intresse

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som att huset inte blivit sålt, arbetslöshet och sjukskrivning.

Vår trygghetsfilosofi

Riksbyggen Förtur

Som medlem i Riksbyggen Förtur kan du se och välja nyproducerade bostäder i bostads- och äganderätt samt hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Anmäl intresse

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som att huset inte blivit sålt, arbetslöshet och sjukskrivning.

Vår trygghetsfilosofi

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärdens tjänster

placeholder

 • Planering pågår

  2018
 • Säljstart

  september/oktober 2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Preliminärt våren 2024

Se huset och välj bostad

 • Se lägenheternas placering i huset
 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Skövde – en växande stad

Skövde är en storstad i mindre format som visar sin bästa sida året om. Oavsett väder är det enkelt att leva ett aktivt liv. På vintern lockar Billingen Friluftsområde med längdskidor och utförsåkning. Under vår, sommar och höst kan man ta ett dopp i utomhuspoolen eller vandra med en fantastisk utsikt över staden. I city, omgivet av äldre byggnader, ligger Hertig Johans Torg. Här finns allt från kaféer, restauranger och shopping. Alldeles intill ligger Commerce, Skaraborgs största köpcentrum. Där inne finns 50 butiker med välkända klädkedjor, Systembolag, apotek och en välsorterad bokhandel. På Commerce anordnas det regelbundet evenemang, allt från Stand-up Comedy till tjejkvällar.

För den kulturellt nyfikna har Skövdes Kulturhus flera evenemang under året. Allt från föreläsningar till konserter och utställningar. Dessutom ligger stadsbiblioteket, stadsteatern, en biograf och restaurang under ett och samma tak. På andra sidan gatan av kulturhuset ligger Centralstationen, som är en knytpunkt i landets järnvägsnät. Det gör att en helg i Stockholm eller Göteborg inte är mer än några timmar bort.

Anmäl intresse till Bonum Brf Boulogner

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Såhär går köpet till
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här