Kommande
Kommande

Bonum Brf Boulevarden

Tänk dig att bo i hjärtat av Täby Park – längs det levande stråket Boulevarden och strax intill den nya stadsparken. I vårt kvarter Brf Boulevarden finns välplanerade seniorbostäder för dig som fyllt 55. Till huset hör en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och en prunkande innergård. Välkommen till en bekväm verklighet på första parkett!

Bostadsfakta

Lägenheter 55
Status Kommande

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse”. Då får du löpande information om bostadsprojektet.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstart får medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först, utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka. Ju tidigare du registrerat dig desto fler poäng hinner du samla inför säljstart. 

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Bostadsrätter i Täby Park

Brf Boulevarden är vår fjärde etapp i Täby Park. Ett kvarter med strålande läge, uttrycksfull gestaltning och bostäder med genomtänkta lösningar som underlättar vardagen.

Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppna planlösningar och fönster i olika väderstreck. Hitta ditt drömboende bland 2–4:or med unika kvaliteter. Vad passar dig? Kanske en 2:a högst upp i huset med strålande västerläge? En 3:a med egen uteplats mot den grönskande innergården där du kan släppa ut katten och ta en kaffe i solen? Eller varför inte en 4:a med strålande hörnläge och magnifik terrass?

Som boende i Bonums seniorlägenheter har du tillgång till en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet. Huset kommer dessutom att ha en härligt grön och prunkande innergård med boulebana och soliga mötesplatser.

Boumvärden förenklar och förgyller vardagen 

I våra Bonumföreningar finns det alltid en Bonumvärd som hjälper till när det behövs. Vänd dig till din Bonumvärd om du till exempel vill ha hjälp med att hänga upp nya gardiner, sätta upp en hylla på väggen eller vattna blommor när du är bortrest. Bonumvärden kan också ordna allt från matlagningskurser till bouleturneringar för de som vill. Allt för att förgylla vardagen och stärka grannsämjan.

Bo granne med allt och lite till

Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar.

Bussen går något kvarter bort och vill du hinna med Roslagsbanan från Galoppfältets station är du framme på några minuter. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 245 butiker, ca 40 restauranger och en biograf med fem salonger.

På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv – året om.

Täby Park växer fram – i full galopp

Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med att omvandla Stockholms gamla galoppfält till den nya stadsdelen Täby Park. Det blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd.

 

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Byggstart

  Våren 2022
 • Säljstart

  Prel. kvartal 4 2022
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

En ny modern stadsdel tar plats

Täby Park blir namnet på det trivsamma bostadsområdet med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med att utveckla Täby Park till en karaktärsfull stadsdel med parker, storstads­kvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. Med andra ord ska det bli en socialt hållbar stadsdel.

Anmäl intresse till Bonum Brf Boulevarden

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till