Planerat
Planerat

Bonum Boulevarden

Välkommen till det strålande läget i Täby park där vi uppför nyproducerade bostadsrätter i Stockholm. Seniorbostäder för dig som fyllt 55. Här bor du med bekväma lösningar för ett enkelt liv som även lockar till spontana möten.

Bostadsfakta

Lägenheter 0
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Josefin Wannerheim
Sälj- och marknadsansvarig

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Täby Park

Drömmer du om att flytta in i en nyproducerad bostadsrätt i Täby med närhet till centrum och goda kommunikationer in till Stockholm City? Välkommen till en välplanerad lägenhet i våra seniorbostäder i Täby park som vi planerar att bygga.

Nyproducerade bostadsrätter nära Stockholm

I kvarteret Hej finns det spontana livet i nya Täby Park. I hjärtat av den nya stadsdelen, alldeles vid den pulserande boulevarden och strax intill ett stort grönområde, planerar vi kvarteret Hej. Det är inte något vanligt kvarter – det är större än så. Mycket större. Hela fyra kvarter i ett. Kvarteret Hej är en plats för oväntade möten och nyfikna samtal. En plats där vi gör det enkelt för unga, gamla och de mittemellan att springa in i varandra, umgås en stund eller bara säga hej. Samtidigt har de nyproducerade bostadsrätterna den där familjära känslan som bara ett litet kvarter kan ha.

Läs mer

Strålande läge och grönskande takterrasser

Boulevarden är ett "mitt-i-smeten-boende" med strålande läge. Utanför lägenheten finns en pulserande boulevard med butiker, caféer och myllrande folkliv. Lägenheterna har många lösningar som främjar spontana möten mellan människor som till exempel gemensamma takterrasser, cykelpool och kommersiella lokaler i gatuplan. 

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 

Området

En ny modern stadsdel tar plats

Täby Park blir namnet på det trivsamma bostadsområdet med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med att utveckla Täby Park till en karaktärsfull stadsdel med parker, storstads­kvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. Med andra ord ska det bli en socialt hållbar stadsdel.

Anmäl intresse till Bonum Boulevarden

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster
Upp