Planerat
Planerat

Bonum Brf Solblomman

Centralt i Vellinge planerar vi för vackra och moderna bostadsrätter för dig som fyllt 55. Samtliga lägenheter har balkong, uteplats eller takterrass. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 49
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Höst 2020
 • Säljstart

  Höst 2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  2022

Om bostadsprojektet

Seniorbostäder i Vellinge

Centralt i Vellinge planerar vi för Bonum Brf Solblomman. Vi bygger 49 vackra och moderna bostadsrätter med två till fyra rum för dig som fyllt 55 år. Alla de nyproducerade lägenheter har balkong, uteplats eller takterrass. Beräknad inflyttning under 2022.

Nyproducerade bostadsrätter i Vellinge

Välkommen att köpa en lägenhet som är genomtänkt in i minsta detaljer med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Öppna rumslösningar och sköna trägolv utan trösklar. Du får ett bekvämt och härligt hem där ljus och rymd gemensamt för alla bostäder.

Köken, som är funktionella och ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum så att det är roligt att laga mat tillsammans och enkelt att umgås.

På balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Självklart finns det förvaringsutrymmen. Med skjutdörrar eller klädkammare organiserar du vardagens alla saker på ett smidigt sätt.

Badrummen i de nya bostäderna är helkaklade, väl upplysta och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg, så att de är lätta att sköta.

Är du med i en tidig fas av byggprocessen har du möjlighet att välja inredningsdetaljer ur Bonums fina inredningsprogram där dessutom många inredningsval är kostnadsfria.

Läs mer

Trivsamma lägenheter och utemiljö

De trevliga husen, belägna vid Ängavägen-Norrevångsgatan i Vellinge, kommer att öppna sig mot söder och väster och på ett genomtänkt sätt knyta an till befintlig bebyggelse för att bli ett tilltalande tillskott till området.

Alla lägenheter har balkong, uteplats eller takterrass och i husens källare planerar vi för garageplatser.

Den trivsamma utemiljön med gångstigar och sittgrupper som skapar små rum, blir också en härlig plats att vistas och umgås på. När du kan börja styra lite mer över din egen tid kan du också skapa rum för ett nytt sätt att leva. Med lite färre måsten och mer av just det du tycker om att göra. Lite färre gräsmattor att klippa och lite fler timmar på golfbanan eller en lång promenad med vännerna, en riktigt bra bok en solig vårdag på balkongen. Bonum i Vellinge ligger dessutom perfekt med närhet till centrum och kollektivtrafik.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Anmäl intresse till Bonum Brf Solblomman

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till
Upp