Planerat
Planerat

Bonum Brf Solblomman

Centralt i Vellinge bygger vi 42 moderna bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Vackra bostäder i attraktiv omgivning med plats för många goda stunder.

Bostadsfakta

Lägenheter 43
Status Planerat

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta Henrik för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning.

Vår trygghetsfilosofi

Seniorbostäder i Vellinge

I Brf Solblomman skapar Bonum nya bostäder för dig som vill bo och leva i trivsamma Vellinge. På centralt läge med närhet till både natur, service och aktiviteter erbjuder vi ett lugnt, bekvämt och stimuleran­de boende. Här kan du finna din nya utgångspunkt i livet, lättskött och bekymmersfritt, med plats för många goda stunder.

Där Ängavägen möter Norrevångsgatan planerar Bonum att bygga 42 ljusa, välplanerade bostäder om 2–5 rok för dig som fyllt 55 år och söker ett nytt hem i attraktiva Vellinge. Här kan du hitta hem till ett nytt, bekvämt boende med i stort sett allt du behöver på nära håll. Restauranger, livsmedelsbutiker, frisör, klädaffär, simhall, gym och vårdcentral. Allt finns inom bekvämt gångavstånd. Men med bara några tramptag på cykel eller en kort tur med bilen utvidgas närområdet till att erbjuda både grönskande landskap, vita sandstränder och blå hav. Alla ingredienser som krävs för att din vardagspalett ska bli både färgsprakande och harmonisk.

Ljusa och välplanerade lägenheter för seniorer

Brf Solblomman är ritad av arkitektbyrån Krook & Tjäder som har skapat hus och bostäder med ett stilfullt och tidlöst formspråk som kommer att pryda sin centrala plats i Vellinge. Lägenheterna är modernt och funktionellt utrustade för en bekväm vardag och med Bo­nums seniorkoncept är här lätt att fånga det goda i livet. I ditt boende ingår bland annat en gård med växthus, gemensamhetslokal, gästrum och tillgång till personlig service från din Bonumvärd. För att du ska kunna välja bort att vara bilägare bjuder vi på medlemskap i områdets bilpool.

I Brf Solblomman erbjuder vi rymliga, luftiga bostäder i storlekar som varierar mellan 2–5 rum och kök. Alla lägenheter får generös balkong eller uteplats och flertalet är dessutom utrustade med en unik inglasad vinterträdgård i bostaden, som förlänger utesäsongen och låter grönskan komma inomhus. Överst i kvarteret tronar fyra representativa vindsvåningar med söderterrasser och pergola under bar himmel.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Vinter 2020/2021
 • Säljstart

  Vinter 2020/2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  2023

Centralt i Vellinge

Bostadsrätter i centrala Vellinge där du har närhet till det mesta. Utanför dörren hittar du butiker, restauranger, caféer och service så som apotek och folktandvård. Föreningen ligger precis intill Vellinge bibliotek och ligger också nära Vanningen Sim- & sporthallen och skolor. Gångavstånd till det mesta och fungerar också fint med cykel eller bil. Bekvämt och praktisk och ger dig en enkel vardag.

Anmäl intresse till Bonum Brf Solblomman

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.