Kommande
Kommande

Bonum Brf Solblomman

Centralt i Vellinge bygger vi 43 moderna bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Vackra bostäder i attraktiv omgivning med plats för många goda stunder. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 43
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta Henrik för mer information.

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Seniorbostäder i Vellinge

I Brf Solblomman skapar Bonum nya bostäder för dig som vill bo och leva i trivsamma Vellinge. På centralt läge med närhet till både natur, service och aktiviteter erbjuder vi ett lugnt, bekvämt och stimuleran­de boende. Här kan du finna din nya utgångspunkt i livet, lättskött och bekymmersfritt, med plats för många goda stunder.

Där Ängavägen möter Norrevångsgatan planerar Bonum att bygga 43 ljusa, välplanerade bostäder om två till fem rum och kök för dig som fyllt 55 år och söker ett nytt hem i attraktiva Vellinge. Här kan du hitta hem till ett nytt, bekvämt boende med i stort sett allt du behöver på nära håll. Restauranger, livsmedelsbutiker, frisör, klädaffär, simhall, gym och vårdcentral. Allt finns inom bekvämt gångavstånd. Men med bara några tramptag på cykel eller en kort tur med bilen utvidgas närområdet till att erbjuda både grönskande landskap, vita sandstränder och blå hav. Alla ingredienser som krävs för att din vardagspalett ska bli både färgsprakande och harmonisk.

Ljusa och välplanerade lägenheter för seniorer

Brf Solblomman är ritad av arkitektbyrån Krook & Tjäder som har skapat hus och bostäder med ett stilfullt och tidlöst formspråk som kommer att pryda sin centrala plats i Vellinge. Lägenheterna är modernt och funktionellt utrustade för en bekväm vardag och med Bo­nums seniorkoncept är här lätt att fånga det goda i livet. I ditt boende ingår bland annat en gård med växthus, gemensamhetslokal, gästrum och tillgång till personlig service från din Bonumvärd. För att du ska kunna välja bort att vara bilägare bjuder vi på medlemskap i områdets bilpool.

I Brf Solblomman erbjuder vi rymliga, luftiga bostäder i storlekar som varierar mellan två till fem rum och kök. Alla lägenheter får generös balkong eller uteplats och flertalet är dessutom utrustade med en unik inglasad vinterträdgård i bostaden, som förlänger utesäsongen och låter grönskan komma inomhus. Överst i kvarteret tronar fyra representativa vindsvåningar med söderterrasser och pergola under bar himmel.

Hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Solblomman

 • Miljöbyggnad Silver
 • Grön innergård
 • Odlingsmöjligheter

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Vinter 2022
 • Byggstart

  Vinter 2022
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  2024

Centralt i Vellinge

Bostadsrätter i centrala Vellinge där du har närhet till det mesta. Utanför dörren hittar du butiker, restauranger, caféer och service så som apotek och folktandvård. Föreningen ligger precis intill Vellinge bibliotek och ligger också nära Vanningen Sim- & sporthallen och skolor. Gångavstånd till det mesta och det fungerar också fint med cykel eller bil. Bekvämt och praktisk och ger dig en enkel vardag.

Anmäl intresse till Bonum Brf Solblomman

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till