Planerat
Planerat

Bonum Brf Urmakaren

I Ystad planerar vi för ljusa bostadsrätter med balkong eller uteplats för dig som fyllt 55. Närhet till grönområde, centrum och kollektivtrafik. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Vinter /vår 2021
 • Säljstart

  Vinter/vår 2021
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Preliminärt 2023

Om bostadsprojektet

Seniorbostäder i Ystad

I Ystad planerar Bonum seniorboende för cirka 130 bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Bostadsrättsföreningen ligger med närhet till grönområde, centrum och kollektivtrafik. Gemensamt för alla lägenheter är generösa fönster och balkong eller uteplats. Planerad säljstart 2020 och preliminärt tillträde 2023.

Nyproducerade bostadsrätter i Ystad

Funderar du på att köpa en ny bostad i Ystad planerar Bonum en första etapp om cirka 130 nyproducerade bostäder med två till fyra rum och kök. Lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Ett boende med öppna planlösningar och trägolv utan trösklar. 

Köken som är funktionella och inbjudande ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum.

På balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Med bra förvaringsutrymmen organiserar du vardagens alla saker på ett smidigt sätt.

Badrummen i de nyproducerade lägenheterna är helkaklade och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg. Nyproduktion när den är som bäst!

Är du med i en tidig fas av byggprocessen av de nya bostäderna  i Ystad har du möjlighet att välja inredningsdetaljer ur Bonums fina inredningsprogram där dessutom många inredningsval är kostnadsfria.

Området

Ystad, den medeltida köpstad vid havet

Ingen stad i Norden kan visa upp en så komplett bild av svunnen miljö som Ystad, med sina drygt 300 korsvirkeshus och en fantastisk friluftsmiljö. Stadens centrum utgörs av den ursprungliga stadsbildningen innanför de tre "portarna" Västerport, Norreport och Österport. Porten mot söder och kontinenten utgjordes då som nu av hamnen. Numera utgår tåg-, bil- och passagerarfärjor dagligen från Ystad till Bornholm och Polen. Läget vid havet inbjuder till rekreation och härliga promenader.

Anmäl intresse till Bonum Brf Urmakaren

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster
Upp