Kommande
Kommande

Bonum Åkarp station

Vid Åkarps nya pågatågsstation planerar vi att bygga bostäder för dig som är redo för nästa spännande äventyr på livets resa. Våra seniorbostäder riktar sig till dig som nått mogen ålder och vill har mer tid och energi över för annat än att sköta hem och trädgård, men samtidigt ställer höga krav på boendekvalitet och möjlighet till sällskapsliv och gemenskap. I Brf Åkarp Station kan du hitta en ny hållplats att utgå från när du förverkligar dina drömmar och framtidsplaner.

Fakta

Bostäder 70
Status Kommande

Visningar

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Seniorbostäder i Åkarp

Det händer mycket i Burlöv och Åkarp just nu – och mer är på gång. Ut­byggnaden av södra stambanan mellan Malmö och Lund kommer, när den är klar 2023, att innebära en närmare och bättre koppling mellan kom­munens olika delar och minska pendlingstiden till olika arbetsplatser i regionen. Vid Burlövs centrum byggs ett nytt stationsområde och utveck­lingen av cirka 5 000 nya bostäder i Kronetorpstaden knyter samman Åkarp med handel och service i söder.

Även Åkarp håller på att få ett nytt stationsområde där järnvägsspåren göms under marknivån och delvis täcks av ett 400 meter långt ”lock” som rymmer både ett torg och en grön parkyta. Detta möjliggör också nya passager över spåren som kopplar samman Åkarps båda sidor och skapar ett nytt grönt, tryggt och tillgängligt centrum med möjlighet för handel- och serviceföretag att etablera sig och fler boende att flytta hit och trivas.

Granne med detta nya centrum har Bonum möjlighet att bygga ett bostadskvarter för dig som vill bo med både det nya och det gamla Åkarp utanför fönstret men också med bekväm tillgång till nya upplevelser och äventyr.

Anmäl ditt intresse här på hemsidan så håller vi dig uppdaterad om hur bostadsprojektet fortlöper.

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

placeholder

 • Planering pågår

  2021
 • Säljstart

  2024
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttningsklart

  Vår 2026

Anmäl intresse till Bonum Åkarp station

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till