Anmäl intresse
Anmäl intresse

Bonum Brf Grönbodal

Nyproducerade bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna ligger centralt i Sundsvall med närhet till allt du behöver för en bekymmersfri vardag. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 35
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning.

Vår trygghetsfilosofi

Vad tycker du?

Vi skulle vilja ha din hjälp med att utforma Bonum Brf Grönbodal och skulle därför vilja ha dina synpunkter.

Till enkäten

 

Seniorbostäder i Sundsvall

Välkommen till Sundsvalls första Bonumförening som ligger vid Grönborgsgatan och Dalgatan – Bonum Brf Grönbodal!  Bonum är Riksbyggens koncept för moderna seniorbostäder. Vi planerar att bygga 35 bekväma bostadsrätter i centrala Sundsvall för dig som är 55+.

Ett oslagbart läge med närhet till promenadstråk längs Selångersån, natursköna parkområden som Bünsowska tjärnen och city med butiker, restauranger och caféer. Du har bra kommunikationsmöjligheter och närhet till både busshållplats och järnvägsstation. På bekvämt avstånd finner du dessutom bland annat mataffär, apotek och vårdcentral.

Bonum Brf Grönbodal kommer med andra ord ligga centralt placerad med promenad- och cykelavstånd till det mesta. Här kan du njuta av stadens puls runt hörnet med restauranger, butiker och all service du kan behöva. Här är det enkelt att bo!
Preliminär säljstart 2021.

Mycket mer än bara en bostad

Vill du byta ut gräsklippningen till en runda på golfbanan, eller ta en tur på Sidsjön istället för att skotta snö? Nu kan du få en alternativ vardag där "praktiska måsten" kan bytas ut till det där du gillar allra bäst. I Bonum Brf Grönbodal kommer det finnas 35 bostadsrätter alla med balkong eller uteplats. Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när du tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. Lägenheten ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Vi har gjort tusentals små och stora val för att du ska kunna leva ett bekvämt liv nu och i framtiden.

Välplanerat med balkong

Lägenheterna blir ljusa med stora fönster och öppna, luftiga planlösningar och alla lägenheter får parkettgolv utan trösklar. Köken kommer vara välutrustade och stilrena och gränsa till andra sociala ytor som matplats och vardagsrum. De kaklade badrummen blir välplanerade och har både tvättmaskin och torktumlare. Självklart har alla lägenheter balkong eller en egen uteplats. I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal med hörslinga för gemensamma trivselaktiviteter och styrelsemöten. Även en övernattningslägenhet för långväga, övernattande gäster finns för uthyrning om den egna lägenheten inte räcker till. Självklart finns det hiss i huset!

Det här är Bonum

I en Bonumförening finns också en Bonumvärd som kan vara en hjälpande hand i din vardag. Av Bonumvärden kan du köpa hushållsnära tjänster med RUT/ROT-avdrag, till exempel hjälp med vattning när du är bortrest eller med uppsättning av dina nya gardiner. Bonumvärden hjälper också föreningens styrelse att anordna aktiviteter för alla boenden. Det kan handla om allt ifrån vin- och ostprovning till buggkurs i gemensamhetslokalen, allt utifrån medlemmarnas önskemål. Här finns alla möjligheter att skapa trygghet och gemenskap lite utöver det vanliga. 

 • Planerad

  2020
 • Säljstart Förtur

  Prel. 2021
 • Säljstart

  Prel. 2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

   

Om området

Stenstan som Sundsvall också kallas efter den stora branden 1888 är en miniatyr av en europeisk storstad. Här finns mycket av det sena 1800-talets arkitektur bevarad. Sundsvall ligger vid havet och genom stan ringlar sig Selångersån med fina promenadstråk.

Anmäl intresse till Bonum Brf Grönbodal

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till