Kommande
Kommande

Bonum Söndrum Centrum

Nyproducerade bostadsrätter i Halmstad i vackra Söndrum för dig som fyllt 55 år. Här bor du tryggt med ett rikt socialt liv. Välkommen till din nya, bekväma verklighet.

Bostadsfakta

Lägenheter 15
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Välkommen att kontakta ansvarig säljare Johanna Wackenstam för mer information.

Det är även klokt att gå med i
Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Bostadsrätter i Söndrum i Halmstad

Nu planerar vi Bonum Söndrum Centrum — 15 bekväma bostadsrätter i ett vackert område för dig som fyllt 55 år. Huset byggs i Söndrum centrum med närhet till det du kan tänkas behöva, som gjort för dig som söker ett bekvämt och tryggt liv. Anmäl intresse redan idag!

Nyproducerade lägenheter i Halmstad

Vill du byta ut gräsklippningen till en runda på golfbanan? Eller drömmer du om att köpa en lägenhet i Halmstad nära stad, hav och natur? Då är detta bostadsrättsföreningen för dig. Här finns lägenheter i många olika storlekar. Nu kan du få en alternativ vardag när Bonum kommer till Halmstad.

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

I Söndrums nya Bonumhus kommer det finnas 15 nyproducerade bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Att Bonums bostadsrätter är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum förutom badrummen är tröskelfria. Alla våra större treor och fyror har gäst-wc. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet här.

Balkonger och terrasser

Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. De indragna lägenheterna på övre plan har en terrass. Balkongerna och terrasserna blir din alldeles egna oas!

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I suterrängplan ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Om området

I centrala Söndrum i Halmstad bor du med Halmstads stadskärna runt hörnet samtidigt som vinden från havet når din balkong. Bonum Söndrum Centrum ligger precis intill Ica supermarket och folktandvården, här hittar du god service och trevligt utomhusliv. Ett par kvarter bort går nya Tylösandsvägen som enkelt tar dig till den härligt stora stranden.

En ny populär krog som dykt upp är Grötviks Hamnkrog som ligger ute vid vattnet i Grötvik, endast en kort bilresa bort eller en cykeltur bort. För dig som tycker om att spela golf om dagarna finner du många golfklubbar i närheten av Bonum Söndrum Centrum. Den närmaste är Halmstad Golfklubb och ligger på vägen ut till Tylösand.

Anmäl intresse till Bonum Söndrum Centrum

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster