Planerat
Planerat

Bonum Söndrum Centrum

Nyproducerade bostadsrätter i Halmstad i vackra Söndrum för dig som fyllt 55 år. Här bor du tryggt med ett rikt socialt liv. Välkommen till din nya, bekväma verklighet.

Bostadsfakta

Lägenheter 15
Status Planerat

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta sälj- och marknadsansvarig för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Söndrum

Nu planerar vi Bonum Söndrum Centrum – 15 bekväma bostadsrättslägenheter i vackert område för dig som fyllt 55 år. Huset byggs i Söndrum centrum med närhet till det du kan tänkas behöva, som gjort för dig som söker ett bekvämt och tryggt liv. Anmäl intresse redan idag!

Nyproducerade lägenheter i Halmstad

Vill du byta ut gräsklippningen till en runda på golfbanan? Eller drömmer du om att köpa en lägenhet i Halmstad nära stad, hav och natur? Då är detta bostadsrättsföreningen för dig. Här finns lägenheter i många olika storlekar. Nu kan du få en alternativ vardag när Bonum kommer till Halmstad.

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

I Söndrums nya Bonumhus kommer det finnas 15 nyproducerade bostadsrättslägenheter om 2-4 rum och kök. Att Bonums bostadsrätter är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum förutom badrummen är tröskelfria. Alla våra större treor och fyror har gäst-wc. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet här.

Balkonger och terrasser

Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. De indragna lägenheterna på övre plan har en terrass. Balkongerna och terrasserna blir din alldeles egna oas!

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I suterrängplan ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om området

I centrala Söndrum i Halmstad bor du med Halmstads stadskärna runt hörnet samtidigt som vinden från havet når din balkong. Bonum Söndrum Centrum ligger precis intill Ica supermarket och folktandvården, här hittar du god service och trevligt utomhusliv. Ett par kvarter bort går nya Tylösandsvägen som enkelt tar dig till den härligt stora stranden. En ny populär krog som dykt upp är Grötviks Hamnkrog som ligger ute vid vattnet i Grötvik, endast en kort bilresa bort eller en cykeltur bort. För dig som tycker om att spela golf om dagarna finner du många golfklubbar i närheten av Bonum Söndrum Centrum. Den närmaste är Halmstad Golfklubb och ligger på vägen ut till Tylösand.

Anmäl intresse till Bonum Söndrum Centrum

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.