Bonum Söndrum Centrum

Nyproducerade bostadsrätter i Halmstad i vackra Söndrum för dig som fyllt 55 år. Här bor du tryggt med ett rikt socialt liv. Välkommen till din nya, bekväma verklighet.

 • Halmstad
 • 15 lägenheter

Bonum Söndrum Centrum

Nyproducerade bostadsrätter i Halmstad i vackra Söndrum för dig som fyllt 55 år. Här bor du tryggt med ett rikt socialt liv. Välkommen till din nya, bekväma verklighet.

 • Halmstad
 • 15 lägenheter
Stora visnings-dagen 2/2

Visningar

Sön 2 feb kl 11:00 - 14:00

Nu öppnar vi dörrarna till din nya verklighet! Välkommen till stora visningsdagen på Skyttevägen 24.

+ Visa fler bilder (6 st)

Kontakt

Sälj- och marknadsansvarig
Maria Kjellgren

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Söndrum

Nu planerar vi Bonum Söndrum Centrum – 15 bekväma bostadsrättslägenheter i vackert område för dig som fyllt 55 år. Huset byggs i Söndrum centrum med närhet till det du kan tänkas behöva, som gjort för dig som söker ett bekvämt och tryggt liv. Anmäl intresse redan idag!

Välkommen till en alternativ vardag!

Vill du byta ut gräsklippningen till en runda på golfbanan? Eller drömmer du om att köpa en lägenhet i Halmstad nära stad, hav och natur? Då är detta bostadsrättsföreningen för dig. Nu kan du få en alternativ vardag när Bonum kommer till Halmstad.

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

I Söndrums nya Bonumhus kommer det finnas 15 nyproducerade bostadsrättslägenheter om 2-4 rum och kök. Att Bonums bostadsrätter är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum förutom badrummen är tröskelfria. Alla våra större treor och fyror har gäst-wc. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet här.

Balkonger och terrasser

Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. De indragna lägenheterna på övre plan har en terrass. Balkongerna och terrasserna blir din alldeles egna oas!

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I suterrängplan ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

Anmäl intresse till Bonum Söndrum Centrum

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp