Kommande
Kommande

Bonum Brf Ella Torg

Anmäl intresse

På gränsen mellan Täby Centrum och Ella Gård planerar vi för cirka 30 seniorbostäder med närhet till all tänkbar service, kommunikationer och grönområden. Välkommen att anmäla ditt intresse för en enklare vardag med närhet till det mesta!

Fakta

Lägenheter 30
Status Kommande
Planering pågår
Vår 2023
Säljstart
Prel. 2024
Byggstart
Prel. 2025
Inflyttningsklart
Prel. 2027

Seniorboende i Täby

Vill du byta ut gräsklippningen och underhåll av huset mot en runda på golfbanan, eller ta en skidtur istället för att skotta snö? Nu kan du få en alternativ vardag där du  kan byta praktiska måsten i vardagen mot det där du gillar allra bäst.

I Bonum Brf Ella Torg kommer det finnas cirka 30 bostadsrätter för dig som fyll 55. Alla lägenheterna har balkong eller uteplats. Att Bonums bostäder är noga planerade syns när du tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. Lägenheten ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Vi har gjort tusentals små och stora val för att du ska kunna leva ett bekvämt liv nu och i framtiden.

Välplanerade lägenheter

Lägenheterna blir ljusa med stora fönster och öppna, luftiga planlösningar och alla lägenheter får parkettgolv utan trösklar. Köken kommer vara välutrustade och stilrena. De kaklade badrummen blir välplanerade och har både tvättmaskin och torktumlare. Självklart har alla lägenheter balkong eller en egen uteplats.

I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal för gemensamma aktiviteter och styrelsemöten. Det kommer även att finnas en övernattningslägenhet för uthyrning för långväga, övernattande gäster. Självklart finns det hiss i huset.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Laddstolpar
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Laddstolpar
Om vårt hållbarhetsarbete

Anmäl intresse till Bonum Brf Ella Torg

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Josefin  Wannerheim

Josefin Wannerheim

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp