Kommande
Kommande

Bonum Hjärup Station

Anmäl intresse

I Hjärup Västerstad planerar Bonum för nya bekväma bostäder för dig som är 55+. Här skapas en helt ny stadsdel med gångavstånd till Hjärup station och den nya gångbron som sammanbinder orten. Här kommer en hållbar och varierad stadsdel växa fram, komplett med bostäder, service och mötesplatser. Nyfiken? Anmäl ditt intresse.

Fakta

Lägenheter 62
Status Kommande
Planering pågår
Sommar 2023
Säljstart
Höst 2024
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Bostadsrätter i Hjärup

Vill du byta ut gräsklippningen och underhåll av huset mot en runda på golfbanan eller något annt du hellre lägger din lediga tid på? I våra nybyggda bostadsrätter i Hjärup kan du  få en ny vardag där du kan byta praktiska måsten mot det där du gillar allra bäst.

I Bonum Hjärup Station kommer det att byggas 62 bostadsrätter för dig som fyllt 55. Alla lägenheterna har balkong eller uteplats. Att Bonums bostäder är noga planerade syns när du tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. Lägenheten ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Vi har gjort tusentals små och stora val för att du ska kunna leva ett bekvämt liv nu och i framtiden.

Välplanerade lägenheter

Lägenheterna blir ljusa med stora fönster och öppna, luftiga planlösningar och alla lägenheter får parkettgolv utan trösklar. Köken kommer vara välutrustade och stilrena. De kaklade badrummen blir välplanerade och har både torktumlare och tvättmaskin. Självklart har alla lägenheter balkong eller en egen uteplats.

I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal för gemensamma aktiviteter och styrelsemöten. Det kommer även att finnas en övernattningslägenhet för uthyrning för övernattande vänner. Självklart finns det hiss i huset.

Anmäl intresse till Bonum Hjärup Station

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Camilla  Lundström

Camilla Lundström

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur
Inredning

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Se vad som passar dig i inredningsportalen

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. T ex ingen månadsavgift vid dubbelt boende.

Trygghetsloftet_Bonum.jpg

Det här är vårt Trygghetslöfte

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende.

Putsa fonster.jpg

Bonumvärdens tjänster

Vad är Bonum?

Riksbyggens koncept Bonum är nya bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Centrala lägenheter med genomtänkta lösningar för en enklare vardag.

seniorpar.jpg

Det här är Bonum

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp