Såld

Objekt 3603 i Bonum Brf Rosenrot

Bonum - Boende för dig över 55 år Härlig inglasad balkong i söder med utgång från vardagsrummet. Ljus 3:a med dagsljusinsläpp från både norr och söder. Skjutdörrspartier i hall och i det stora sovrummet. Lägenheten har förtur till parkering i garaget. Bilpool Sunfleet Small ingår i 5 år! Här erbjuds ett gott liv med centralt läge och närhet till det mesta i Mölndals innerstad! Inflyttning enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för personlig visning.

  • Såld

Fakta

  • Rum 3 rum och kök
  • Pris 4 350 000 kr
  • Avgift 4 276 kr/mån
  • Storlek 81 kvm
  • Våning 6 av 6
Mer fakta

Kontakt

Svensk Fastighetsförmedling
Magnus Forsberg

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion
+ Visa fler bilder (13 st)

Mer fakta

Garaget ägs av Kummelns samfällighetsförening och Mölndals Parkerings AB (MPAB) hyr ut och administrerar samtliga platser.

Kostnaden för plats i det låsta garageplanet är 1.250 kr/månad. Det finns även ett antal platser för MC/moped samt totalt 10 elbilsplatser. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Kontakta MPAB för mer information på telefon 031-87 54 79 eller mpab@mpab.molndal.se.

Sunfleet bilpool har idag 3 st platser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Bonum Brf Rosenrot.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig