För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Ledig

Objekt 3301 i Bonum Brf Rosenrot

Bonum - Boende för dig över 55 Härlig 3:a med dagsljus från både norr,söder och öster! Stor, inbjudande inglasad balkong i söder med utikt mot den gröna innergården. Lägenheten har förtur till parkering i garaget. Bilpoolen Sunfleet small ingår i 5 år! Här erbjuds ett gott liv med galleria, bibliotek, butiker, kommunikationer som granne. Härligt, centralt läge med närhet till det mesta i Mölndals innerstad! Inflyttning enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för personlig visning.

  • Ledig

Fakta

  • Rum 3 rum och kök
  • Pris 3 695 000 kr
  • Avgift 4 140 kr/mån
  • Storlek 77 kvm
  • Våning 3 av 6
Mer fakta

Kontakt

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi
+ Visa fler bilder (8 st)

Mer fakta

Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kr per plats per månad.

I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och 4 platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav 1 är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är 8 handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Det finns en gemensam bilpool som idag har 3 st platser som ligger utanför det inhägnade området. Bilpoolen sköts och administreras av Sunfleet idag. För Bonum Brf Rosenrots köpare ingår 1 medlemskap per lägenhet i Sunfleet under 5 år. När du flyttar in i din nya bostad i Brf Rosenrot kommer Sunfleet i samarbete med Riksbyggen att ha poolbilar i området. För Brf Rosenrots köpare ingår ett medlemskap per lägenhet i Sunfleet Small under fem år.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i en bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta