Ledig

Objekt 3301 i Bonum Brf Rosenrot

Bonum - Boende för dig över 55 Härlig 3:a med dagsljus från både norr,söder och öster! Stor, inbjudande inglasad balkong i söder med utsikt mot den gröna innergården. Lägenheten har förtur till parkering i garaget. Bilpoolen Sunfleet small ingår i 5 år! Här erbjuds ett gott liv med galleria, bibliotek, butiker, kommunikationer som granne. Härligt, centralt läge med närhet till det mesta i Mölndals innerstad! Inflyttning enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för personlig visning.

  • Ledig

Fakta

  • Rum 3 rum och kök
  • Pris 3 695 000 kr
  • Avgift 4 140 kr/mån
  • Storlek 77 kvm
  • Våning 3 av 6
Mer fakta

Kontakt

Svensk Fastighetsförmedling
Magnus Forsberg

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Broslättsgatan 19 sedan skyltar vi

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Broslättsgatan 19 sedan skyltar vi

+ Visa fler bilder (13 st)

Mer fakta

Garaget ägs av Kummelns samfällighetsförening och Mölndals Parkerings AB (MPAB) hyr ut och administrerar samtliga platser.

Kostnaden för plats i det låsta garageplanet är 1.250 kr/månad. Det finns även ett antal platser för MC/moped samt totalt 10 elbilsplatser. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Kontakta MPAB för mer information på telefon 031-87 54 79 eller mpab@mpab.molndal.se.

Sunfleet bilpool har idag 3 st platser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Bonum Brf Rosenrot.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.