För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Ledig

Objekt 3201 i Bonum Brf Rosenrot

Bonum - Boende för dig över 55 år Ljus och praktisk lägenhet med dagsljus från både norr,söder och öster! Härlig balkong i söder med utgång från vardagsrummet. Mycket förvaring med bland annat skjutdörrsparti i det stora sovrummet. Här erbjuds ett gott liv med galleria, bibliotek, butiker, kommunikationer som granne. Härligt, centralt läge med närhet till det mesta i Mölndals innerstad! Inflyttning enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för personlig visning.

  • Ledig

Fakta

  • Rum 3 rum och kök
  • Pris 3 595 000 kr
  • Avgift 4 140 kr/mån
  • Storlek 77 kvm
  • Våning 2 av 6
Mer fakta

Kontakt

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
+ Visa fler bilder (12 st)

Mer fakta

Garaget ägs av Kummelns samfällighetsförening och Mölndals Parkerings AB (MPAB) hyr ut och administrerar samtliga platser.

Kostnaden för plats i det låsta garageplanet är 1.250 kr/månad. Det finns även ett antal platser för MC/moped samt totalt 10 elbilsplatser. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Kontakta MPAB för mer information på telefon 031-87 54 79 eller mpab@mpab.molndal.se.

Sunfleet bilpool har idag 3 st platser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Bonum Brf Rosenrot.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.