Ledig

Objekt 3102 i Bonum Brf Rosenrot

Bonum 55+ Ljus 3:a med dagsljusinsläpp från både norr och söder med generös uteplats i söder. Separat kök med utsikt över Broslättsgatan. Generös förvaring bakom skjutdörrar både i hallen och stora sovrummet. Golvvärme i hela bostaden. Lägenheten har förtur till parkering i garaget. Bilpool Sunfleet small ingår i avgiften i 3 år! Här erbjuds ett gott liv med centralt läge i Mölndals innerstad! Direkt tillträde möjligt. Kontakta oss gärna för personlig visning.

  • Ledig

Fakta

  • Rum 3 rum och kök
  • Pris 3 695 000 kr
  • Avgift 4 198 kr/mån
  • Storlek 81 kvm
  • Våning 1 av 6
Mer fakta

Kontakt

Svensk Fastighetsförmedling
Magnus Forsberg

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion
+ Visa fler bilder (13 st)

Mer fakta

Garaget ägs av Kummelns samfällighetsförening och Mölndals Parkerings AB (MPAB) hyr ut och administrerar samtliga platser.

Kostnaden för plats i det låsta garageplanet är 1.250 kr/månad. Det finns även ett antal platser för MC/moped samt totalt 10 elbilsplatser. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Kontakta MPAB för mer information på telefon 031-87 54 79 eller mpab@mpab.molndal.se.

Sunfleet bilpool har idag 3 st platser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Bonum Brf Rosenrot.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster