För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Ledig

Objekt 1503 i Bonum Brf Rosenrot

Bonum 55+ Ljus gavel4:a på våning 5 av 6 med fantastisk inglasad stor balkong i söderläge med utsikt över innergården. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Masterbedroom på hela 15m2 med mycket förvaring samt ytterligare två stora sovrum. Två badrum varav en gästtoalett. Lägenheten har förtur till parkering i garaget. Bilpoolen Small Sunfleet ingår i 5 år! Här erbjuds ett gott liv i Mölndals innerstad. Direkt tillträde möjligt. Kontakta oss gärna för personlig visning.

  • Ledig

Fakta

  • Rum 4 rum och kök
  • Pris 5 400 000 kr
  • Avgift 5 280 kr/mån
  • Storlek 106 kvm
  • Våning 5 av 6
Mer fakta

Kontakt

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
+ Visa fler bilder (12 st)

Mer fakta

Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kr per plats per månad.

I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och 4 platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav 1 är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är 8 handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Det finns en gemensam bilpool som idag har 3 st platser som ligger utanför det inhägnade området. Bilpoolen sköts och administreras av Sunfleet idag. För Bonum Brf Rosenrots köpare ingår 1 medlemskap per lägenhet i Sunfleet under 5 år. När du flyttar in i din nya bostad i Brf Rosenrot kommer Sunfleet i samarbete med Riksbyggen att ha poolbilar i området. För Brf Rosenrots köpare ingår ett medlemskap per lägenhet i Sunfleet Small under fem år.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.