För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Ledig

Objekt 1203 i Bonum Brf Rosenrot

Bonum Brf Rosenrot - boende för dig över 55 Härlig, ljus 4:a gavellägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dagsljusinsläpp från både norr, söder och väster. Stor inglasad balkong i söderläge med utsikt över gården. Förtur till parkering i garaget. Bilpoolen Sunfleet Small ingår i 5 år Härligt, centralt läge i Mölndals innerstad! Inflyttning enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för personlig visning. Direkt tillträde möjligt

  • Ledig

Fakta

  • Rum 4 rum och kök
  • Pris 4 900 000 kr
  • Avgift 5 280 kr/mån
  • Storlek 106 kvm
  • Våning 2 av 6
Mer fakta

Kontakt

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
+ Visa fler bilder (12 st)

Mer fakta

Garaget ägs av Kummelns samfällighetsförening och Mölndals Parkerings AB (MPAB) hyr ut och administrerar samtliga platser.

Kostnaden för plats i det låsta garageplanet är 1.250 kr/månad. Det finns även ett antal platser för MC/moped samt totalt 10 elbilsplatser. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Kontakta MPAB för mer information på telefon 031-87 54 79 eller mpab@mpab.molndal.se.

Sunfleet bilpool har idag 3 st platser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Bonum Brf Rosenrot.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.