För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök

Bonum Brf Rosenrot

Nyproducerade bostadsrätter i Mölndal i Göteborg. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara 3:or och 4:or kvar. Kontakta oss om du vill ha en personlig visning.

  • 50 lägenheter

Bonum Brf Rosenrot

Nyproducerade bostadsrätter i Mölndal i Göteborg. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara 3:or och 4:or kvar. Kontakta oss om du vill ha en personlig visning.

  • 50 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

  • Rum 3-4 rum och kök
  • Pris 3 595 000-5 400 000 kr
  • Avgift 4 140-5 280 kr/mån
+ Visa fler bilder (12 st)

Kontakt

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Om projektet

Välplanerade bostadsrätter i Mölndal

I Göteborgs Mölndal har vi byggt 50 nya Bonumlägenheter, för dig som fyllt 55. Nyproducerade bostadsrätter med bekvämt läge ovanför Mölndal Galleria.

Lägenheterna är klara – det är bara att flytta in!

Här i Mölndal finns nybyggda lägenheter som väntar på sina första köpare. De är på mellan tre och fyra rum och kök. Trestavig ekparkett i alla rum, inbyggd ugn och micro, fönsterbänkar av kalksten och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Garageplats kan erbjudas och du tar enkelt hissen ned till din plats i det låsta garaget.
Sist men inte minst - det ingår bilpool i avgiften så du slipper betala för garageplats! Se filmen om hur smidigt det fungerar och läs mer under Fakta.

Är du intresserad av att köpa lägenhet i centrala Mölndal i Göteborg? Hör av dig till Nicklas Almsätter och boka in en personlig visning!

Det bästa av två världar

I Mölndals innerstad sjuder det av liv. Boplatser, handel, arbetsplatser, kollektivtrafik, parkeringsplatser och service utvecklas sida vad sida och samutnyttjas. Resultatet är en stadskärna som lever dygnet runt.

Mitt i denna livliga stadskärna har vi byggt bostadsrätter i tre olika föreningar i storlekarna två till fyra rum och kök. De nya bostäderna ligger ovanpå den nya Gallerian. Vill du mot förmodan söka dig utanför Mölndals innerstad stannar du till vid parkeringsdäcket som ligger mellan lägenheten och gallerian eller åker vidare till Knutpunkt Mölndalsbro som ligger ett stenkast bort. Som kontrast till det centrala läget har vi skapat en förhöjd innergård i sydvästläge som ger en privat oas för bostäderna. Innergården är bostädernas hjärta där vi ha skapat en miljö som ger bostäderna det bästa av två världar med lugn och ro, grönska och livliga upplevelser en trappa ner.

Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Framtidens Mölndal

En morgonkopp i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

Mer fakta

Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kr per plats per månad.

I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och 4 platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav 1 är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är 8 handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Det finns en gemensam bilpool som idag har 3 st platser som ligger utanför det inhägnade området. Bilpoolen sköts och administreras av Sunfleet idag. För Bonum Brf Rosenrots köpare ingår 1 medlemskap per lägenhet i Sunfleet under 5 år. När du flyttar in i din nya bostad i Brf Rosenrot kommer Sunfleet i samarbete med Riksbyggen att ha poolbilar i området. För Brf Rosenrots köpare ingår ett medlemskap per lägenhet i Sunfleet Small under fem år.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp