Bonum Brf Rosenrot

Nyproducerade bostadsrätter i Mölndal i Göteborg. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara 3:or och 4:or kvar som du kan flytta in i direkt. Kontakta oss om du vill ha en personlig visning.

  • 50 lägenheter

Bonum Brf Rosenrot

Nyproducerade bostadsrätter i Mölndal i Göteborg. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara 3:or och 4:or kvar som du kan flytta in i direkt. Kontakta oss om du vill ha en personlig visning.

  • 50 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

  • Rum 3-4 rum och kök
  • Pris 3 595 000-4 900 000 kr
  • Avgift 4 140-5 280 kr/mån
+ Visa fler bilder (13 st)

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Broslättsgatan 19 sedan skyltar vi

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Broslättsgatan 19 sedan skyltar vi

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Kontakt

Svensk Fastighetsförmedling
Magnus Forsberg

Om projektet

Välplanerade bostadsrätter i Mölndal

I Göteborgs Mölndal har vi byggt 50 nya Bonumlägenheter, för dig som fyllt 55. Nyproducerade, inflyttningsklara bostadsrätter med bekvämt läge ovanför Mölndal Galleria.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Lägenheterna är klara – det är bara att flytta in!

Här i Mölndal finns nybyggda lägenheter som väntar på sina första köpare. De är på mellan tre och fyra rum och kök. Trestavig ekparkett i alla rum, inbyggd ugn och micro, fönsterbänkar av kalksten och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Garageplatser finns att hyra. Du kan hyra en eller två platser och du tar enkelt hissen ner till det låsta garaget.
Sist men inte minst – Sunfleet bilpool finns under huset så du kanske inte ens längre behöver någon egen garaplats!  Se filmen om hur smidigt det fungerar och läs mer under Fakta.

Är du intresserad av att köpa lägenhet som du kan flytta in i direkt i centrala Mölndal i Göteborg? Hör av dig till Magnus Forsberg och boka in en personlig visning!

Det bästa av två världar

I Mölndals innerstad sjuder det av liv. Boplatser, handel, arbetsplatser, kollektivtrafik, parkeringsplatser och service utvecklas sida vad sida och samutnyttjas. Resultatet är en stadskärna som lever dygnet runt.

Mitt i denna livliga stadskärna har vi byggt bostadsrätter i tre olika föreningar i storlekarna två till fyra rum och kök. De nya bostäderna ligger ovanpå den nya Gallerian. Vill du mot förmodan söka dig utanför Mölndals innerstad stannar du till vid parkeringsdäcket som ligger mellan lägenheten och gallerian eller åker vidare till Knutpunkt Mölndalsbro som ligger ett stenkast bort. Som kontrast till det centrala läget har vi skapat en förhöjd innergård i sydvästläge som ger en privat oas för bostäderna. Innergården är bostädernas hjärta där vi ha skapat en miljö som ger bostäderna det bästa av två världar med lugn och ro, grönska och livliga upplevelser en trappa ner.

Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Framtidens Mölndal

En morgonkopp i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

Mer fakta

Garaget ägs av Kummelns samfällighetsförening och Mölndals Parkerings AB (MPAB) hyr ut och administrerar samtliga platser.

Kostnaden för plats i det låsta garageplanet är 1.250 kr/månad. Det finns även ett antal platser för MC/moped samt totalt 10 elbilsplatser. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Kontakta MPAB för mer information på telefon 031-87 54 79 eller mpab@mpab.molndal.se.

Sunfleet bilpool har idag 3 st platser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Bonum Brf Rosenrot.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp