Såld
Såld

Objekt 2223 i Bonum Brf Blåregnet

Genomgående ljus lägenhet i två väderstreck 1 trappa upp om 4 rok med gäst-wc och dubbla balkonger varav en inglasad in mot gården i rakt västerläge. Var med från start och du kan välja om du hellre vill ha 3 rok med större vardagsrum kostnadsfritt. Det finns ett stort "bonnakök" där ni får plats med hela tjocka släkten. Väl tilltagen förvaring med två klädkammare och ca 4 meter lång skjutdörrsgarderob i stora sovrummet som är hela 14 kvm.

Bostadsfakta

Rum 4 rum och kök
Area 103,5 kvm
Avgift 5 413 kr/mån
Våning 2 av 6
Status Såld
Bostadsprojekt Bonum Brf Blåregnet

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att ringa eller maila om du vill boka en egen visning eller om du har frågor om lägenheterna.

Kontakt

Om bostaden

Kök

Grundutförandet ingår i kostnaden för lägenheten. Vedum-kök med vita köksluckor och vitvaror samt vitt kakel. Bänkskivan är grå och gjord av kompaktlaminat.

Bad

Grundutförande som ingår i kostnaden för lägenheten. Vitt kakel och grå klinkergolv.

placeholder

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  April 2018
 • Byggstart

  Höst 2018
 • Inredningsval

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Höst 2020

Nära alla möjligheter

Förutom att du har nära till av- och påfarter till E6 ligger Kungälvs nya resecentrum i anslutning till bostadsområdet. Här finns ett 10-tal hållplatslägen för buss, väntutrymmen och sittplatser, toaletter, kiosk och biljettförsäljning. Här bor du bara 20 minuter från centrala Göteborg med bil eller buss.

Anmäl intresse till Bonum Brf Blåregnet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.