Såld
Såld

Objekt 2211 i Bonum Brf Blåregnet

Välkommen in i en härligt luftig lägenhet! Från den välkomnande hallen går du in i ett riktigt "bonnakök" på hela 22 kvm med fransk balkong. Här finns plats för hela tjocka släkten. Sovrummet är hela 14 kvm och en nästan 4 meter lång skjutdörrsgarderob. Lägenheten ligger på första våning och från vardagsrummet går du ut till en inglasad balkong på 15 kvm med härlig kvällssol.

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Area 83,5 kvm
Avgift 4 535 kr/mån
Våning 1 av 6
Status Såld
Bostadsprojekt Bonum Brf Blåregnet

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att ringa eller maila om du vill boka en egen visning eller om du har frågor om lägenheterna.

Kontakt

Om bostaden

Kök

Grundutförandet ingår i kostnaden för lägenheten. Vedum-kök med vita köksluckor och vitvaror samt vitt kakel. Bänkskivan är grå och gjord av kompaktlaminat.

Bad

Grundutförande som ingår i kostnaden för lägenheten. Vitt kakel och grå klinkergolv.

placeholder

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  April 2018
 • Byggstart

  Höst 2018
 • Inredningsval

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Höst 2020

Nära alla möjligheter

Förutom att du har nära till av- och påfarter till E6 ligger Kungälvs nya resecentrum i anslutning till bostadsområdet. Här finns ett 10-tal hållplatslägen för buss, väntutrymmen och sittplatser, toaletter, kiosk och biljettförsäljning. Här bor du bara 20 minuter från centrala Göteborg med bil eller buss.

Anmäl intresse till Bonum Brf Blåregnet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.