Försäljning pågår
Försäljning pågår

Bonum Brf Blåregnet

1 975 000–5 325 000 kr

Nyproducerade lägenheter i Kungälv för dig som fyllt 55 år. Här bor du bekvämt och tryggt med ett rikt socialt liv i Kungälv. Nu finns endast 2 inflyttningsklara lägenheter kvar. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 975 000– 5 325 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 49–118 kvm
Avgift 3 162–5 773 kr/mån
Våningar 6
Lägenheter 46
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att ringa eller maila om du vill boka en egen visning eller om du har frågor om lägenheterna.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning.

Vår trygghetsfilosofi

Titta in i två lägenheter

Bostadsrätter i Kongahälla, Kungälv

Bostadsrättsföreningen Blåregnet består av 46 nyproducerade bostäder för dig som fyllt 55 år. Nu är det endast 3 lägenheter kvar som är inflyttningsklara under augusti/september 2020. Som gjort för dig som söker en bekväm och trygg lägenhet med ett rikt socialt liv i Kungälv.

Kontakta gärna vår säljare Charlotte och boka en tid hos en henne i vår visningslägenhet i Kungälv eller välkommen på någon av våra visningar. Ni kan följa försäljning lite lägre ner på sidan där ni ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom, även i lägenhetsväljaren kan ni se vilka som blir reserverade och sålda. I broschyren Allt om Brf Blåregnet  kan ni kan läsa mer om lägenheterna och området, och få svar på många av era frågor. 

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum utom badrummet är tröskelfria. Vissa av våra treor och fyror har gäst-wc. Toaletten har förhöjd sits och trapphuset har rullstolsförråd. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet i Brf Blåregnet.

Tilltagna balkonger och uteplatser

Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. Här har du en alldeles egen oas med utsikt över den gröna och sprudlande gården. Utrymmet är tilltaget och har plats för såväl sittgrupp som solstolar och gröna växter.

Extra utrymme för förvaring

Flera lägenheter har klädkammare med gott om plats för kläder, skor, väskor och annat man behöver i vardagen. De bostäder som saknar klädkammare har istället rejäla skjutdörrsgarderober eller garderober med dörr. Varje lägenhet har också ett lättillgängligt förråd i källaren – perfekt för resväskor, skidor och andra mer skrymmande saker. 

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I anslutning till entrén på innergården ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, wc, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

Hållbara bostadsrätter i Kungälv

Vårt mål är att du som flyttar in i bostadsrättsföreningen Blåregnet ska bo tryggt och hållbart. Vi arbetar därför med att plantera nya träd och växter som bidrar till fröspridning och pollinering. På den gröna innergården kommer det finnas odlingslådor för boende att använda. Husen byggs med gröna tak och hårdgjorda rännor läggs in för lokal fördröjning av dagvatten. För extra bekvämlighet har vi lagt in sopsug i syfte att dra ner på tung trafik i området. Allt för att din verklighet ska bli så hållbar som möjligt.

Om bostäderna

Kök
Grundutförandet ingår i kostnaden för lägenheten. Vedum-kök med vita köksluckor och vitvaror samt vitt kakel. Bänkskivan är grå och gjord av kompaktlaminat.

Bad
Grundutförande som ingår i kostnaden för lägenheten. Vitt kakel och grå klinkergolv.

Om bostäderna

Kök
Grundutförandet ingår i kostnaden för lägenheten. Vedum-kök med vita köksluckor och vitvaror samt vitt kakel. Bänkskivan är grå och gjord av kompaktlaminat.

Bad
Grundutförande som ingår i kostnaden för lägenheten. Vitt kakel och grå klinkergolv.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

placeholder

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  April 2018
 • Byggstart

  Höst 2018
 • Inredningsval

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Höst 2020

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Nära alla möjligheter

Förutom att du har nära till av- och påfarter till E6 ligger Kungälvs nya resecentrum i anslutning till bostadsområdet. Här finns ett 10-tal hållplatslägen för buss, väntutrymmen och sittplatser, toaletter, kiosk och biljettförsäljning. Här bor du bara 20 minuter från centrala Göteborg med bil eller buss.

Anmäl intresse till Bonum Brf Blåregnet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.