Bonum Brf Sundemans backe

Lägenheter i Västerås för dig som fyllt 55 bredvid vackra Sundemans backe med närhet till det mesta man behöver. Välkommen till din nya verklighet!

 • Vasastaden, Västerås
 • 71 lägenheter

Bonum Brf Sundemans backe

Lägenheter i Västerås för dig som fyllt 55 bredvid vackra Sundemans backe med närhet till det mesta man behöver. Välkommen till din nya verklighet!

 • Vasastaden, Västerås
 • 71 lägenheter
Stora visnings-dagen 2/2

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 1 495 000-5 395 000 kr
 • Avgift 2 611-5 989 kr/mån

Visningar

Sön 2 feb kl 11:00 - 14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet på Varmvalsvägen 13.

+ Visa fler bilder (23 st)

Kontakt

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Oktober 2019
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  2021

Om bostadsprojektet

Seniorbostäder i Vasastaden i Västerås

Försäljning pågår i Bonum Brf Sundemans backe - 71 bekväma bostadsrättslägenheter i Vasastaden i centrala Västerås för dig som fyllt 55 år. Husen byggs vid vackra Sundemans backe med närhet till det mesta man behöver. Planerad inflyttning vintern 2021/2022.

En bekvämare verklighet i Västerås första Bonum!

Vilken succé för Västerås första Bonumförening! Efter en fantastisk säljstart börjar nu byggandet av Bonum Brf Sundemans backe. Fortfarande finns chansen att knipa en av våra populära lägenheter och få flytta in i en bekväm, nyproducerad bostad med närhet till det mesta man behöver. Men vänta inte för länge, det är ”först till kvarn” som gäller. Passar en ytsmart två med inglasad balkong dig bäst? Eller kanske vår sista fyra på 109 kvm med generös, delvis inglasad uteplats och två WC? Här på hemsidan kan du ta hjälp av Bostadsväljaren och lägenhetslistan under rubriken Bostäder nedan för att se vilka lägenheter som fortfarande är till salu.

Vid intresse kontakta ansvarig säljare Maria Grandin. Glöm inte att ange om det är en specifik lägenhet du är intresserad av.

Välkommen till en alternativ vardag

Vill du byta ut gräsklippningen till en runda på golfbanan, eller ta en tur på Mälarisen istället för att skotta snö? Nu kan du få en alternativ vardag för Bonum kommer till Västerås!

I Bonum Brf Sundemans backe kommer det finnas 71 bostadsrättslägenheter om ett till fyra rum och kök, alla med inglasad balkong eller delvis inglasad uteplats. Det kommer också att finnas en gemensamhetslokal för gemensamma trivselaktiviteter, styrelsemöten och för medlemmarna att hyra vid behov. Självklart finns det hiss i huset! Husen byggs i Vasastaden i centrala Västerås vid vackra Sundemans backe med närhet till det mesta man behöver. Planerad inflyttning vintern 2021/2022.

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du göra tillval och sätta en personlig prägel på lägenheten så den passar just dig. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval.

Besök inredningsportalen
Läs mer

Vad händer vid köp av lägenhet?

Vid köp av lägenhet är det första steget att vi skriver under ett förhandsavtal.

Betalningsprocessen ser ut enligt följande;

 • Efter undertecknande av förhandsavtalet får du en faktura på förskottet som är 2 % av den aktuella lägenhetens insats (dock max 75 000 kr), förfallodag efter cirka 2 veckor.
 • Cirka 6 månader innan inflyttning tecknar vi upplåtelseavtal, det andra och sista avtalet, och då betalas handpenningen som är 10 % av din insats minus det belopp som redan har betalats i förskott.
 • Vid inflyttning betalas sedan slutlikviden, resterande belopp av din insats.
 • Om du väljer att göra tillval betalas 20 % av den totala tillvalskostnaden direkt i samband med tillvalsbeställningen, och resterande del tillsammans med slutlikviden.

Vad gäller tillval så kommer det finnas möjlighet att göra sådana, utifrån det tillvalsprogram som vi satt för projektet med ett visst urval av noga utvalda produkter. Vissa val är kostnadsfria, för andra utgår en tillvalskostnad. Tillvalen betalas enligt ovan.

 

Hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Sundemans backe

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Solceller
Bilpool
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Titta in i tre av våra lägenheter

Området

Strålande läge i Västerås

Här bor du nära både city och naturen med vackra Sundemans backe precis utanför knuten och Oxbackens centrum där du hittar matbutik, vårdcentral och apotek endast ett stenkast bort. Västerås citykärna med butiker, nöjen och restauranger ligger bara en kort promenad bort.

Mer fakta

41 garageplatser i källarplan och 9 platser i externt p-hus. Tillgång till bilpoolsbil.

Alla lägenheter har ett lägenhetsförråd på cirka 3 kvadrat i källaren. 

Alla lägenheter har antingen inglasad balkong eller delvis inglasad uteplats.

Hiss finns från garaget/lägenhetsförråden och till alla våningsplan.

Anmäl intresse till Bonum Brf Sundemans backe

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp