Bonum Brf Rustningen

Moderna och ljusa bostadsrätter i Stockholm med balkong eller uteplats mitt i Jakobsbergs Centrum. För dig som har fyllt 55 år. Välkommen till din nya verklighet!

  • Jakobsberg
  • 37 lägenheter

Bonum Brf Rustningen

Moderna och ljusa bostadsrätter i Stockholm med balkong eller uteplats mitt i Jakobsbergs Centrum. För dig som har fyllt 55 år. Välkommen till din nya verklighet!

  • Jakobsberg
  • 37 lägenheter
Planerat

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (9 st)

Om projektet

Seniorbostäder i Jakobsberg centrum

Mitt i Jakobsbergs Centrum planerar Bonum att bygga 37 nya moderna och ljusa lägenheter. Alla kommer att förses med balkong eller en uteplats. Lugnt och skönt men med verklig närhet till affärer, service och kommunikationer. Nyproducerade bostadsrätter i Stockholm för dig som har fyllt 55 år.

Jakobsbergs Centrum i framtiden.

Järfälla är en av de snabbast växande kommunerna i Stockholms län. Fram till år 2030 beräknas kommunen växa från dagens 70 000 invånare till över 100 000. En stor och viktig del är utvecklingen av Jakobsbergs Centrum. Det är idag ett väletablerat centrum med butiker, vård och all tänkbar service. Kommunens vision är att bygga ytterligare cirka 600 bostäder i en sammanhållen, upplevelserik och promenadvänlig stadsmiljö. Den visionen är vi på Riksbyggen stolta över att vara med att förverkliga.

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Bonum betyder Det goda livet och ett gott liv är precis vad vi erbjuder i vårt Bonumhus för seniorer vid Jakobsberg Centrum. Funderar du på att köpa bostadsrätter i Stockhom kan det här vara något för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna har många bekvämligheter som till exempel tröskelfria rum, stora dörröppningar och bra kommunikationer.

Läs mer

Här vill människor leva, inte bara bo.

Som samhällsutvecklare bygger vi mer än bara bostäder. Vi utvecklar nya stadsdelar med människan i centrum och arbetar för ett gott liv – både i och mellan husen. På så sätt utvecklar vi socialt hållbara stadsdelar där människor vill bo, år ut och år in.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Området

Nära shopping, kommunikationer och natur

I Jakobsbergs Centrum bor du med ett strålande läge nära caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym. Dessutom ligger pendeltågsstationen och bussterminalen strax intill. Vill du ut i naturen finns det både vatten, skog och ängar kring Järvafältets naturreservat.

Mer fakta

Golv: Kährs Taranto 3-stavsparkett i ek vitpigmenterad, vitmålad träsockel
Övrigt: vit stomme, lucka Maja med takanslutning ovan väggskåp, vit F20
Inredning: bänkskåp varmgrå F58, sockel, stomanpassning samt frisidor färganpassas, laminatbänkskiva, underlimmad diskbänk, köksblandare Mora Mmix med diskmaskinsavstängning, stänkskydd vitt blankt kakel 10x30 cm
Utrustning: induktionshäll, micro och inbygg inbyggnadsugn i högskåp, diskmaskin helintegrerad (följer luckval kök, utdragbar spiskåpa, rostfri kyl och frys alt. kyl/frys, diskbänksskåp med kärl för källsortering, LED-spotlights under väggskåp med dimmer.

Bad/Tvätt
helkaklade väggar, klinker golv
Övrigt: spegel 600x720 med LED-belysning, tvättställspaket Vedum Free Plain 615, vit kommod med två lådor, tvättställsblandare Mora Mmix, förhöjd WC-stol, duschhörna Niagara, klarglas, duschset med blandare och takdusch Mora Mmix, tvättmaskin, tumlare, väggskåp samt arbetsbänk ovan tvättmaskin/torktumlare, vitt väggskåp med vit stomme och vit lucka, laminatbänkskiva

Wc/dusch
helkaklade väggar, klinkergolv, spegel 415 samt LED-belysning, tvättställspaket Vedum Free, vit kommod 415, tvättställsblandare Mora Mmix, förhöjd wc-stol, duschhörna Niagara i klarglas

WC
målade väggar, klinker golv, spegel med LED-belysning, vägghängt tvättställ, tvättställsblandare Mora Mmix, förhöjd WC-stol

Golv: Kährs Taranto trestavsparkett i ek, lackad, golvsockel vitmålad
Väggar: vitmålade
Övrigt: fönsterbänkar i natursten, garderob eller skjutdörrsgarderob i sovrum

Golv: Kährs Taranto trestavsparkett i ek, vitpigmenterad, vitmålad golvsockel
Väggar: vitmålade
Övrigt: trösklar och golvförbindelser i samma material som golvet, kapphylla, högskåp Vedum, lucka Maja vit, säkerhetsdörr

Lägenheterna är utrustade med en media­central för tele, data och TV som är integrerad i elcentralen.
Datauttag finns i varje rum och aktiveras för tele, data eller TV. En operatör av tele­, TV­ och dataöverföring finns upphandlad vid inflyttning. De boende tecknar själva abonnemang för bredband, digital-­TV samt IP­telefoni.

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. 4 rok har två balkonger, en balkong och en uteplats i gårdsplan. Balkongplattor av betong med smidesräcken inåt gård, mot gata glasräcken med en tät nedre del av skivmaterial.

Bilparkering finns i garaget på entréplanet samt på kvartersgatan.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Rustningen

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp