Kommande
Kommande

Bonum Norrtälje Hamn

Välkommen till din nya verklighet — ett vågstänk från havet i Norrtälje Hamn. Här bygger vi ett seniorboende för dig som fyllt 55. Bo bekvämt med egen uteplats eller balkong mot den grönskande innergården.

Bostadsfakta

Lägenheter 48
Status Kommande

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Förtur till nybyggda bostäder

Med Riksbyggen Förtur kan du välja lägenhet i vår nyproduktion före allmän säljstart. För bara 200 kronor per år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad.

Anmäl dig till Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Seniorbostäder i Norrtälje hamn

På strålande läge i Norrtälje Hamn växer vårt nya kvarter fram med hem som sätter blå kant på tillvaron. Ett tryggt och hemtrevligt seniorboende med sammanlagt 48 ljusa lägenheter. Bostäderna är genomtänkta i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras.

Hitta ditt drömboende bland välplanerade tvåor och treor om 47-78 kvm med balkong mot den fina innergården och liten balkong eller fransk balkong mot gatan samt rymliga fyror med härligt gavelläge i hörnet av Sjöfartsgatan och Östra Rögårdsgatan. I Bonum Norrtälje Hamn bor du nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Det är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum – en självklar mötesplats i Norrtälje.

Kvarter med karaktär

Husen i kvarteret har ett varierat uttryck i färg, form, materialval, våningsantal och karaktär. Välvda portiker bjuder in till den grönskande och soliga innergården med växthus, cykelverkstad och lekplats. Gården har ett lugnt och skyddat läge och smyckas med konstnärliga inslag. Till huset hör även en stor samlingslokal med kök, bastu och loungerum där framtidens fester, middagar och bokklubbar kan ta plats. Har du gäster på långväga besök får de självklart låna kvarterets övernattningslägenhet med uteplats mot gården.

Harmonisk inredning

Vi har valt att inreda ditt nya hem med vårt inredningskoncept Harmoni. Det är ett stilrent koncept som håller över tid. Med ett mindre urval av detaljer får du möjlighet att sätta din egen prägel på hemmet. Du kan lugnt kombinera de olika alternativen inom stilen – alla val passar bra tillsammans. Känner du att ett kök med träkänsla, en ramlucka eller en färgad lucka känns mer intressant? Då kanske någon av våra tillvalsstilar faller dig bättre i smaken.

Att tänka hållbart är naturligt för oss

I kvarteret tar vi tillvara på naturens egna ekosystemtjänster och skapar nya. Vi ser framför oss hållbara lösningar som till exempel paneler med solceller, gröna tak, fågelholkar, humlebon och grönskande miljöer där insekter pollinerar, naturen blommar och människor trivs. Dessutom uppmuntrar vi till en hållbar livsstil genom att erbjuda bilpool, elcykelpool, utlåning av lådcykel, samt ett återvinningsrum. Det ska vara enkelt och roligt att värna om miljön!

Ett gott liv — i och mellan husen

Som samhällsutvecklare bygger vi mer än bara bostäder. Vi utvecklar nya stadsdelar med människan i centrum och arbetar för ett gott liv — både i och mellan husen. På så sätt utvecklar vi socialt hållbara stadsdelar där människor vill bo, år ut och år in. Nu är vi stolta över att vara med i utvecklingen av Norrtälje Hamn, en marin stadsdel med närmare 2 000 bostäder.

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärdens tjänster

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Med havet som granne

Hitta ditt drömboende bland välplanerade tvåor och treor om 47-78 kvm med balkong mot den fina innergården och liten balkong eller fransk balkong mot gatan samt rymliga fyror med härligt gavelläge i hörnet av Sjöfartsgatan och Östra Rögårdsgatan.

I Bonum Norrtälje Hamn bor du nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Det är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum – en självklar mötesplats i Norrtälje.

Anmäl intresse till Bonum Norrtälje Hamn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Såhär går köpet till