Såld
Såld

Objekt 0015 i Bonum Brf Trollberget 2

Välplanerad 3:a: om 71.5 kvm med uteplats och odlingslåda. Sovrum med garderobsvägg. Rejält badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. För att reservera en bostad kontakta vår mäklare Maria Hägglund 073-2330437

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Area 71,5 kvm
Avgift 3 832 kr/mån
Våning 0 av 3
Status Såld
Bostadsprojekt Bonum Brf Trollberget 2

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Boka privat visning

Välkommen att kontakta vår mäklare för att boka en privat visning i någon av de kvarvarande lägenheterna. Välplanerade seniorbostäder i Sigtuna nära Stockholm med tillgång till egen balkong eller uteplats. Välkommen till din nya verklighet!

placeholder

 • Planering pågår

  Vår 2019
 • Säljstart

  Maj 2019
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Vår 2021

Strålande läge i kvarteret Trollberget i Sigtuna

Svampskogar och mjuka löparspår. Badplatser vid Mälaren. Butiker, restauranger och ditt nya stammiscafé. I Brf Trollberget 2 har du allt på nära håll. Strax intill vårt nya kvarter växer Sigtuna stadsängar fram – en ny stadsdel med mysiga kvarter och levande mötesplatser. Och bara 1,5 km bort ligger Sigtunas idylliska stadskärna med vacker strandpromenad längs Mälaren. Hit kan du ta bussen om du inte vill ta promenad.

Anmäl intresse till Bonum Brf Trollberget 2

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Såhär går köpet till