Boka privat visning
Boka privat visning

Bonum Brf Trollberget 2

1 947 000–3 500 000 kr

Välkommen på visning i vår visningslägenhet se visningstider nedan. Välplanerade bostadsrätter i Sigtuna nära Stockholm med tillgång till balkong eller uteplats. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 947 000– 3 500 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 51–90 kvm
Avgift 2 973–4 676 kr/mån
Våningar 3
Lägenheter 28
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Boka privat visning

Välkommen att kontakta vår mäklare för att boka en privat visning i någon av de kvarvarande lägenheterna. Välplanerade seniorbostäder i Sigtuna nära Stockholm med tillgång till egen balkong eller uteplats. Välkommen till din nya verklighet!

Trollberget i Sigtuna

Två nya bostadsrättsföreningar för dig som fyllt 55 år. Nära Sigtuna Stadsängar med service, butik och vårdcentral.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Titta in i två av våra lägenheter

Seniorbostäder i Sigtuna

Brf Trollberget 2 är vår andra etapp i kvarteret Trollbergen i Sigtuna. Här bygger vi moderna och välplanerade tvåor till fyror. Lägenheterna är öppna och välkomnande med hög standard och inglasad balkong eller egen uteplats mot gården. Vissa har till och med dubbla balkonger i olika väderstreck.

Drömmer du om att bo i Sigtuna nära naturliv och vatten med goda kommunikationsvägar? Anmäl intresse längst ner på sidan så får du mer information om processen och när säljstart förtur drar igång. 

Önskar du en tidigare inflyttning i en av våra nyproducerade bostadsrätter? Läs mer om vår första etapp Bonum Brf Trollberget 1 med inflyttning redan 2020.

Hemtrevliga ljusa lägenheter

Tänk dig en ljus lägenhet med öppen planlösning och egen uteplats. Tänk dig en solig innergård, en gemensamhetslokal med övernattningslägenhet och en relaxavdelning med bastu. Tänk dig en Bonumvärd som hjälper till med allt från att ordna matlagningskurs till att vattna blommor när du är bortrest. Så bekvämt är livet i Brf Trollberget 2, i Sigtuna utanför Stockholm.

Bekväma bostadsrätter

De nyproducerade bostadsrätterna har stora fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ditt hem en ljus och välkomnande atmosfär. Alla rum har ekparkett och minimalt med trösklar, så att det är lätt att röra sig. Takhöjden är 2,5 m i de allra flesta lägenheter. Sovrummen är generösa med gott om plats och några har skjutdörrsgarderober. Köket har rostfria vitvaror, infälld diskho och spishäll. Diskmaskinen är helintegrerad för ett mer enhetligt intryck. Här finns också gott om plats för förvaring samt ett större matbord vid fönstret. Det helkaklade badrummet är väl tilltaget med gott om svängrum och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Komfortvärme i golvet, rundat duschhörn med vikbara väggar samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. I kvarterets mindre lägenheter finns kombimaskin, för att spara plats.

Ett kvarter med småstadskänsla

Kvarterets gestaltning har hämtat en del av sin karaktäristik från småstaden, med låga huskroppar och fasader i varma kulörer. Bebyggelsen ligger i sluttande terräng på ett högt och ljust läge med grönskande innergård som öppnar sig mot söder.

Födelsedagskalas, bokklubb, guldbröllop...

Som boende i Brf Trollberget 2 får du tillgång till föreningens trivsamma gemensamhetslokal med övernattningslägenhet. Här kan du enkelt bjuda in de du gillar och duka upp till fest. Gemensamhetslokalen har ett fullt utrustat kök, dörrar som öppnas ut mot innergården samt en övernattningslägenhet för gäster på långväga besök. Gillar du att basta? Då kommer du att tycka om relaxavdelningen i kvarterets gårdshus. Här finns en stor bastu, dusch och sköna sittplatser för en avkopplande stund.

Bilpool

Bilpool med elbil finns. Det nya smarta sättet att ha tillgång till bil utan allt krångel som ett bilägande kan innebära.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Trollberget 2

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset projekteras enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Bilpool
 • Koldioxidkompenserad el
 • Laddstolpar

Riksbyggen är Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin Nyproduktion av bostäder.

Riksbyggens hållbarhetsarbete

placeholder

 • Planering pågår

  Vår 2019
 • Säljstart

  Maj 2019
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Vår 2021

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Strålande läge i kvarteret Trollberget i Sigtuna

Svampskogar och mjuka löparspår. Badplatser vid Mälaren. Butiker, restauranger och ditt nya stammiscafé. I Brf Trollberget 2 har du allt på nära håll. Strax intill vårt nya kvarter växer Sigtuna stadsängar fram – en ny stadsdel med mysiga kvarter och levande mötesplatser. Och bara 1,5 km bort ligger Sigtunas idylliska stadskärna med vacker strandpromenad längs Mälaren. Hit kan du ta bussen om du inte vill ta promenad.

Anmäl intresse till Bonum Brf Trollberget 2

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Såhär går köpet till