Bonum Brf Trollberget 2

Välkommen på visning i vår visningslägenhet se visningstider nedan. Välplanerade bostadsrätter i Sigtuna nära Stockholm med tillgång till balkong eller uteplats. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ragvaldsbo gårdsväg
 • 28 lägenheter

Bonum Brf Trollberget 2

Välkommen på visning i vår visningslägenhet se visningstider nedan. Välplanerade bostadsrätter i Sigtuna nära Stockholm med tillgång till balkong eller uteplats. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ragvaldsbo gårdsväg
 • 28 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 947 000-3 500 000 kr
 • Avgift 3 028-4 763 kr/mån

Visningar

Ons 24 jul kl 13:00 - 14:09

Välkomna till visning av Trollberget 1 och info om Trollberget 2. Ragvaldsbo Gårdsväg 16 A

Ons 31 jul kl 13:00 - 14:00

Välkomna till visning av Trollberget 1 och info om Trollberget 2. Ragvaldsbo Gårdsväg 16 A

Sön 11 aug kl 11:00 - 12:00

Välkomna till visning av Trollberget 1 och info om Trollberget 2. Ragvaldsbo Gårdsväg 16 A

Sön 25 aug kl 11:00 - 12:00

Välkomna till visning av Trollberget 1 och info om Trollberget 2. Ragvaldsbo Gårdsväg 16 A

+ Visa fler bilder (15 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

 • Planerad

  Vår 2019
 • Säljstart Förtur

  April 2019
 • Säljstart

  Maj 2019
 • Visningslägenhet

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inflyttning

  Vår 2021

Om projektet

Seniorbostäder i Sigtuna

Välkommen att köpa lägenhet i Bonum Brf Trollberget 2 i Sigtuna nära Stockholm. Här bygger vi 28 seniorbostäder med genomtänkta lösningar som underlättar vardagen. En bekväm verklighet! Preliminär inflyttning från våren 2021.

Nyproducerade bostadsrätter i Sigtuna

Brf Trollberget 2 är vår andra etapp i kvarteret Trollbergen i Sigtuna. Här bygger vi moderna och välplanerade tvåor till fyror. Lägenheterna är öppna och välkomnande med hög standard och inglasad balkong eller egen uteplats mot gården. Vissa har till och med dubbla balkonger i olika väderstreck.

Drömmer du om att bo i Sigtuna nära naturliv och vatten med goda kommunikationsvägar? Anmäl intresse längst ner på sidan så får du mer information om processen och när säljstart förtur drar igång. 

Önskar du en tidigare inflyttning i en av våra nyproducerade bostadsrätter? Läs mer om vår första etapp Bonum Brf Trollberget 1 med inflyttning redan 2020.

Hemtrevliga ljusa lägenheter

Tänk dig en ljus lägenhet med öppen planlösning och egen uteplats. Tänk dig en solig innergård, en gemensamhetslokal med övernattningslägenhet och en relaxavdelning med bastu. Tänk dig en Bonumvärd som hjälper till med allt från att ordna matlagningskurs till att vattna blommor när du är bortrest. Så bekvämt är livet i Brf Trollberget 2, i Sigtuna utanför Stockholm.

Ett kvarter med småstadskänsla

Kvarterets gestaltning har hämtat en del av sin karaktäristik från småstaden, med låga huskroppar och fasader i varma kulörer. Bebyggelsen ligger i sluttande terräng på ett högt och ljust läge med grönskande innergård som öppnar sig mot söder.

Bekväma bostadsrätter

De nyproducerade bostadsrätterna har stora fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ditt hem en ljus och välkomnande atmosfär. Alla rum har ekparkett och minimalt med trösklar, så att det är lätt att röra sig. Takhöjden är 2,5 m i de allra flesta lägenheter. Sovrummen är generösa med gott om plats och några har skjutdörrsgarderober. Köket har rostfria vitvaror, infälld diskho och spishäll. Diskmaskinen är helintegrerad för ett mer enhetligt intryck. Här finns också gott om plats för förvaring samt ett större matbord vid fönstret. Det helkaklade badrummet är väl tilltaget med gott om svängrum och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Komfortvärme i golvet, rundat duschhörn med vikbara väggar samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. I kvarterets mindre lägenheter finns kombimaskin, för att spara plats.

Läs mer

Födelsedagskalas, bokklubb, guldbröllop...

Som boende i Brf Trollberget 2 får du tillgång till föreningens trivsamma gemensamhetslokal med övernattningslägenhet. Här kan du enkelt bjuda in de du gillar och duka upp till fest. Gemensamhetslokalen har ett fullt utrustat kök, dörrar som öppnas ut mot innergården samt en övernattningslägenhet för gäster på långväga besök. Gillar du att basta? Då kommer du att tycka om relaxavdelningen i kvarterets gårdshus. Här finns en stor bastu, dusch och sköna sittplatser för en avkopplande stund.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Titta in i två av våra lägenheter

Området

Strålande läge i kvarteret Trollberget i Sigtuna

Svampskogar och mjuka löparspår. Badplatser vid Mälaren. Butiker, restauranger och ditt nya stammiscafé… I Brf Trollberget 2 har du allt på nära håll. Strax intill vårt nya kvarter växer Sigtuna stadsängar fram – en ny stadsdel med mysiga kvarter och levande mötesplatser. Och bara 1,5 km bort ligger Sigtunas idylliska stadskärna med vacker strandpromenad längs Mälaren.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Trollberget 2

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Fakta

Rumsbeskrivning

 • Toggle

  Planritningar för gemensamhetslokalen

  Planritning ovanvåningen på gemensamhetslokal i Bonum Brf TrollbergetPlanritning gemensamhetslokal i Bonum Brf Trollberget

Upp