Bonum Brf Orangeriet

I Upplands Väsby i Stockholm bygger vi bostadsrätter för dig som fyllt 55 år i ett ljust kvarter i den växande stadsdelen Fyrklövern. Välkommen till din nya verklighet!

 • Upplands Väsby
 • 49 lägenheter

Bonum Brf Orangeriet

I Upplands Väsby i Stockholm bygger vi bostadsrätter för dig som fyllt 55 år i ett ljust kvarter i den växande stadsdelen Fyrklövern. Välkommen till din nya verklighet!

 • Upplands Väsby
 • 49 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
Josefin Wannerheim

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (5 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  2019
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  2021

Om bostadsprojektet

Seniorbostäder i Upplands Väsby

Bonum Brf Orangeriet är namnet på våra två Bonumhus i Upplands Väsby. Här bygger vi 49 bostadsrätter i Stockholm för dig över 55 år. Anmäl intresse redan idag.

Strålande kvarter i Upplands Väsby

De 49 nyproducerade lägenheterna är öppna, ljusa och flexibla med många bekvämligheter som till exempel tröskelfria rum och stor balkong eller uteplats. Till husen hör dessutom en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal.

Att ljus får oss att må bra är knappast någon hemlighet. Det gör oss piggare, gladare, friskare. Det ger oss mer energi. Det hjälper oss att tänka positivt – och positiva människor växer. Så tänker vi när vi utvecklar ett ljust kvarter i växande stadsdelen Fyrklövern, Upplands Väsby. Brf Orangeriet är namnet på våra två Bonumhus i Upplands Väsby. Här erbjuder vi en ljusare tillvaro, tack vare att vi tar tillvara på dagsljuset och adderar ännu mer ljus. Det kan till exempel vara en genomtänkt ljusdesign, en entrévåning med stora glaspartier, en vattenspegel på innergården samt ett orangeri för året-runt-odling och energifyllda möten.

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Innergården är extra solig, tack vare öppningar mellan husen. Från gården planeras en "traboulé", ett grönt gångstråk som letar sig fram genom kvarteret och öppnar upp sig till en park. Strax intill finns ett aktivitetshus med idrottshall.

Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Klimatsmart boende nära Stockholm

Med hopp om en ljus framtid vill vi utveckla Brf Orangeriet till ett klimatsmart boende. Husen byggs i trä, ett förnyelsebart material. Vi ser även flera gröna lösningar framför oss, som till exempel biodling och möjlighet att hyra en odlingslott på granngården (vilket också kan ge god energi till grannsämjan). Så skapar vi ett hållbart, ljust och strålande kvarter där människor kan växa. Året om. Dygnet runt. I och mellan husen.

 

Området

Fyrklövern i Upplands Väsby

Läs mer om utvecklingen av den moderna småstaden Fyrklövern i Upplands Väsby på kommunens hemsida. Bostadsrätter i Stockholm för dig som fyllt 55 år. 

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp