För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök

Bonum Brf Olovslund

Mitt i den vackra och lummiga villabebyggelsen i Olovslund i Bromma planerar vi för bekväma bostadsrätter för dig över 55 år. Välkommen till din nya verklighet!

  • Bromma
  • 19 lägenheter

Bonum Brf Olovslund

Mitt i den vackra och lummiga villabebyggelsen i Olovslund i Bromma planerar vi för bekväma bostadsrätter för dig över 55 år. Välkommen till din nya verklighet!

  • Bromma
  • 19 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
Stefan Nilsson

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (5 st)

Om projektet

Seniorbostäder i Olovslund

Mitt i den vackra och lummiga villabebyggelsen i Olovslund i Bromma planerar Bonum för 19 bekväma bostadsrätter om två till fyra rum och kök för dig över 55 år.

Moderna seniorlägenheter i Bromma

De ljusa och moderna lägenheterna om 65108 kvadratmeter kommer alla att ha en öppen planlösning med generös takhöjd och en egen balkong eller uteplats. Gemensamt är även tillgången till en stor grönskande gård med både odlingslotter och ett kombinerat lust- och växthus.

Under lägenheterna i Brf Olovslund finns även ett bekvämt och tryggt garage med cykelrum och förråd. Med det perfekta läget intill Olovslunds station är det enkelt att ta sig till både Alvik och Nockeby Torg. Brommaplan ligger inom bekvämt cykelavstånd.

Beräknad byggstart är slutet av 2019 med inflyttning första halvåret 2021. Välkommen med din intresseanmälan redan i dag!

Läs mer

Bonum – det perfekta konceptet för seniorboende

För dig som har fyllt 55 år är Riksbyggens koncept Bonum perfekt. Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Bostäderna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Olovslund

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Stefan Nilsson

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp