Kommande
Kommande

Bonum Brf Krutgubben

Fantastiskt fint läge nere vid hamnen i Norrtälje. Seniorboende för dig som fyllt 55. Bostadsrätterna har balkong eller uteplats. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 39
Status Kommande

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Karin Dimander Lannergård
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning.

Vår trygghetsfilosofi

Seniorbostäder i Norrtälje hamn

Med ett fantastiskt fint läge nere vid hamnen i Norrtälje planerar nu Bonum att bygga 39 moderna och ljusa bostadsrätter. Bostadsrätter i Stockholm för dig som fyllt 55 och vill flytta in i en nyproducerad lägenhet.

Funderar du på att köpa en lägenhet i Norrtälje och vill ha närhet till både centrum och naturliv, då passar Bonum Brf Krutgubben utmärkt för dig! Husen i kvarteret har ett varierat uttryck i färg, form, materialval, våningsantal och karaktär. De harmoniserar med sin omgivning, men vågar samtidigt sticka ut, ta plats och dra blickarna till sig. Alla de nyproducerade lägenheterna har egen balkong eller uteplats. I föreningen kommer det att finnas både övernattningslägenhet och gemensamhetslokal.

En trygg och levande gata

För de nyproducerade bostadsrätterna bygger vi välkomnande bostadsentréer, inglasat cykelrum samt återvinningsrum, vilket skapar ett levande och tryggt gatuliv. Dessutom låter vi vissa lägenheter på bottenplan ha entré ut mot gatan. De bostäderna har en större rumshöjd på cirka 3,5 meter vilket skapar förutsättningar för höga fönster som ger dagsljus långt in i bostaden.

Välkommen till vårt gröna, hållbara kvarter

I kvarteret tar vi tillvara på naturens egna ekosystemtjänster och skapar nya. Vi ser framför oss hållbara lösningar som till exempel paneler med solceller, gröna tak, fågelholkar, humlebon och grönskande miljöer där insekter pollinerar, naturen blommar och människor trivs. Dessutom uppmuntrar vi till en hållbar livsstil genom att erbjuda elcykelpool, utlåning av lådcyklar, ett sharing-rum för byte av allt från böcker till kläder samt ett inbjudande återvinningsrum med jukebox. Det ska vara enkelt och roligt att värna om miljön!

Ett gott liv – i och mellan husen

Som samhällsutvecklare bygger vi mer än bara bostäder. Vi utvecklar nya stadsdelar med människan i centrum och arbetar för ett gott liv – både i och mellan husen. På så sätt utvecklar vi socialt hållbara stadsdelar där människor vill bo, år ut och år in. Nu är vi stolta över att vara med i utvecklingen av Norrtälje Hamn, en marin stadsdel med närmare 2 000 bostäder.

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart

  2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Med havet som granne

I Norrtälje hamn har du city precis runt hörnet samtidigt som vinden från havet når din balkong. Här bor du nära gott om trevliga restauranger och härliga promenadstråk. Centrala Norrtälje ligger precis i närheten med butiker, restauranger, service och allt annat du kan behöva. Kvarteret i Norrtälje hamn kommer att präglas av en social och hållbar livsstil med trevliga mötesplatser och många gångstråk. Det ska vara enkelt att leva hållbart och hälsosamt och här är målet att du ska få det bästa av flera världar. Välkommen till din nya verklighet!

Anmäl intresse till Bonum Brf Krutgubben

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.