Planerat
Planerat

Bonum Brf Krutgubben

Fantastiskt fint läge nere vid hamnen i Norrtälje. Seniorboende för dig som fyllt 55. Bostadsrätterna har balkong eller uteplats. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 39
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

 • Planerad

   
 • Säljstart

  2020
 • Byggstart

  2021
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  2022

Om bostadsprojektet

Seniorbostäder i Norrtälje hamn

Med ett fantastiskt fint läge nere vid hamnen i Norrtälje planerar nu Bonum att bygga 39 moderna och ljusa bostadsrätter. Bostadsrätter i Stockholm för dig som fyllt 55 och vill flytta in i en nyproducerad lägenhet. Beräknad inflyttning under 2022.

Nyproduktion som smälter in och sticker ut

Funderar du på att köpa en lägenhet i Norrtälje och vill ha närhet till både centrum och naturliv, då passar Bonum Brf Krutgubben utmärkt för dig! Husen i kvarteret har ett varierat uttryck i färg, form, materialval, våningsantal och karaktär. De harmoniserar med sin omgivning, men vågar samtidigt sticka ut, ta plats och dra blickarna till sig. Alla de nyproducerade lägenheterna har egen balkong eller uteplats. I föreningen kommer det att finnas både övernattningslägenhet och gemensamhetslokal.

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

En trygg och levande gata

För de nyproducerade bostadsrätterna bygger vi välkomnande bostadsentréer, inglasat cykelrum samt återvinningsrum, vilket skapar ett levande och tryggt gatuliv. Dessutom låter vi vissa lägenheter på bottenplan ha entré ut mot gatan. De bostäderna har en större rumshöjd på cirka 3,5 meter vilket skapar förutsättningar för höga fönster som ger dagsljus långt in i bostaden.

Välkommen till vårt gröna, hållbara kvarter

I kvarteret tar vi tillvara på naturens egna ekosystemtjänster och skapar nya. Vi ser framför oss hållbara lösningar som till exempel paneler med solceller, gröna tak, fågelholkar, humlebon och grönskande miljöer där insekter pollinerar, naturen blommar och människor trivs. Dessutom uppmuntrar vi till en hållbar livsstil genom att erbjuda elcykelpool, utlåning av lådcyklar, ett sharing-rum för byte av allt från böcker till kläder samt ett inbjudande återvinningsrum med jukebox. Det ska vara enkelt och roligt att värna om miljön!

Ett gott liv – i och mellan husen

Som samhällsutvecklare bygger vi mer än bara bostäder. Vi utvecklar nya stadsdelar med människan i centrum och arbetar för ett gott liv – både i och mellan husen. På så sätt utvecklar vi socialt hållbara stadsdelar där människor vill bo, år ut och år in. Nu är vi stolta över att vara med i utvecklingen av Norrtälje Hamn, en marin stadsdel med närmare 2 000 bostäder.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Anmäl intresse till Bonum Brf Krutgubben

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55. Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt bostadsläge.

Det här är Bonum
Upp