Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (4 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om bostadsprojektet

Bonums seniorbostäder i Flemingsberg

Just nu planeras byggandet av cirka 25 ljusa och moderna lägenheter på Hälsovägen i Flemingsberg, belägna endast 300 meter från pendeltågsstationen, i ett lugnt läge med egen grönskande innergård. Välkommen till ett bekymmersfritt boende för dig som fyllt 55 år.

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

 

Läs mer

Bekymmersfritt boende

Bonum står för ett tryggt seniorboende utöver det vanliga med vackra, ljusa och toppmoderna två till fyrarumslägenheter om 51-86 kvadratmeter. Att bo i ett Bonumhus i Flemingsberg innebär en modern och lättskött bostad utan praktiska bekymmer som underhåll och gräsklippning. Lägenheterna i ett Bonumhus är välplanerade, ljusa och välutrustade och har genomgående en mycket hög standard. Alla har en rymlig balkong eller uteplats samt tvättmaskin och torktumlare i badrummet (kombimaskin i de mindre lägenheterna).

Området

En variationsrik och levande stadsdel

Flemingsberg är ett av Huddinges viktigaste utvecklingsområden och en inspirerande mötesplats med människan i centrum. Här växer nu en ny central stadskärna fram med handel, kultur och service. Husen på Hälsovägen kommer att uppföras som en förlängning av Flemingsbergs centrum med ett levande gatuliv, affärer och caféer. I samband med att den nya bebyggelsen växer fram rustar kommunen upp Flemingsbergsparken med nya aktiviteter och entréer, belysta promenadstråk och mötesplatser i området. Husen är centralt placerade utmed Hälsovägen med kommunikationer, skola, förskola, centrum, sjukhus och högskola inom nära gångavstånd.

Anmäl intresse till Bonum Brf Flemingsberg

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp